Alle indlæg af Stig

Glemt tøj!

Der ligger rigtig meget glemt tøj i vores glemmekasser i garderoben, hvis man ikke henter det, bliver det givet til Røde kors. Det hele bliver afleveret d.25/8-22

Så tjek lige om der er noget af tøjet, der er dit!

Mvh. oprydnings holdet.

Kære forældre

Til jer der har børn gående på privat skole og som stadigvæk holder sommerferie i skal være opmærksomme på, at fra på mandag i uge 32 åbner skoleklubben 144 først kl.14.00, da personalet i klubben også arbejder på stengård skole. Skoleklubben følger stengårds skole skema ift. ferier mm.

Dbh. Personalet

Så er vi tilbage:)

Kære alle håber i har haft en god sommerferie, nogle holder stadigvæk ferie, men vi er tilbage.

Vi har morgenmad i denne uge med fra kl.9-10 og det koster 10 kr. hvis man vil spise med. Bare husk og skriv dig på listen, senest dagen før i cafe`n. Husk også madpakke og noget at drikke.

Hvis vi for mulighed for det, så vil vi gå ned til søen og sejle lidt, hvis vejret tillader det:) Så husk badetøj og håndklæde i denne uge.

I denne uge (31) med har vi åbent fra kl.9-16

Sommer hilsen Personalet

Kære alle forældre og medlemmer

Til jer som ikke har meldt jeres ankomst i klubben ift. sommer ugerne fra uge 26-31 (dog ikke uge 30), da vi har lukket der. Vi ønsker jer en rigtig god sommer 🙂 vi ses efter sommerferien.

Til jer som kommer i løbet af sommeren og har tilmeldt jer i cafen, i kan nu se vores aktivitets plan for sommeren, under fanen sommerferie 2022 herinde på denne hjemmeside.

Vigtigt! Husk madpakke, da vi ikke har eftermiddagsmad over sommeren.

Sommer hilsen Personalet i klub 144.

Kære forældre og medlemmer

Man kan nu melde sig til sommer uger i skoleklubben 144 i cafen, så vi ved hvor mange børn der kommer i de forskellige uger. Husk vi har åbent fra kl.9-16 i hele sommerferien fra uge 26 til og med uge 31. Vi har dog ikke åbent i uge 30. Programmet for sommer aktiviteter er på vej og kommer op her inde på denne hjemmeside.

Sommer hilsen Personalet

Program for sommerfesten på fredag d.17/6

VIGTIGT! Husk stort tæppe til at side på, når i skal spise. Da vi ikke har så mange stole:)

Program:

Kl.16.00-17.30 Vil der være “kage dyst” hvor man kan smage på kagerne bagefter. Der er 14 hold, der er blevet tilmeldt dysten i cafen. Torhild og Jolanta ( to gamle medarbejdere) kommer og er Dommere denne dag. Huset byder på gratis te og Kaffe.

Kl.17.30-18.30 Spiser vi sammen ( man har selv mad med i en kurv samt tallerkner, bestik, drikkelse samt krus til sin egen familie.)

Kl.18.30-19.00 Vil der være “Live musik” på den store scene i salen ( vi opfordre til at man bliver og høre alle bands der optræder, da det ellers er lidt kedeligt at være de sidste, som skal optræde:)

Der vil være bål uden for hele dagen samt forskellige aktiviteter.

Kl. 19.30-20 er der fæller oprydning.

Sommer hilsen Personalet

Sommerfest d.17/6 -22 i klub 144.

Fredag d.17/6 fra kl.16 til kl.20 holder klub 144 sommerfest, hvor i alle er inviteret. Vi starter dagen med bagedyst (Se hvordan man tilmelder sig denne dyst på hjemmesiden her.:) Vi har dommere, som kommer ude fra.

Det er gratis at tilmelde sig og dette gøres i cafe`n. Der vil være bands fra klubben, der kommer og optræder på den store scenen i salen denne aften.

Man skal enten ha mor eller far med eller begge samt søskende (hvis man har det), ift. spisning skal man selv ha mad med til sin familie (altså en kurv med drikkelse, mad, bestik og tallerkner) Vi spiser sammen kl.18-19 fra kl.19-20 vil der være optræden.

Hilsen Personalet