Alle indlæg af Stig

Ang. uge 42

Kære medlemmer og forældre.

Inde i oversigt 2019-2020 på vores hjemmeside, kan man se programmet for hvad der sker i efterårsferien. Husk vi har åbent i den uge fra kl.9-16.

Rigtig god ferie Personalet 🙂

Kære forældre.

På fredag og lørdag i næste uge (d. 20. og 21. september) holder vi en pædagogisk weekend for alle pædagoger og lærere. For at alle lærere og pædagoger kan tage afsted fra skolen på samme tid, har vi besluttet, at ledelsen, altså Sille, Lars og jeg, sammen med vikarer, varetager SFO og skoleklubben 144 fra kl. 15 på fredag.
Vi glæder os til at være sammen med børnene, og er sikre på at det bliver en god eftermiddag. Men I skal selvfølgelig vide, at besætningen den dag bliver anderledes end I er vant til.

Med venlig hilsen
Claus skoleleder.

Gratis billetter til d.21/9-19 kl.10.30

I skal ikke snydes 🙂 D.21/9-19 kl.10.30 viser min tegner og jeg bogen “Den gamle rige konge” i bibliografen i Bagsværd. I kan hente billetter på kontoret i skoleklubben eller på Bagsværd bibliotek. Der er 80 børn og forældre fra klubben der allerede har fået billetter! Bagefter kan man købe bogen og få en lille hilsen skrevet ind:)Den der står forrest i køen denne dag, for en gratis bog! Vi glæder os til at se jer i bibliografen.

Kære medlemmer og forældre.

Jeg hedder Michael og er jeg er 51 år og uddannet pædagog. Jeg har været ansat i Gladsaxe kommune siden 2004, og har blandt andet har arbejdet i fritids/ungdomsklubben Kilden(2004-2013). De seneste 5 år har jeg været en del af UNIG(ung i Gladsaxe). Jeg glæder mig afsindigt meget over, at jeg har fået mulighed for at arbejde her i skoleklubben 144, hvor min primære arbejdsopgaver vil være, at varetage ansvaret for caféen/salen og for udendørssporten. Jeg er vild med sport og elsker at lege, så turneringer og spontane konkurrencer vil hyppigt dukke op i klubben fremover. Desuden har jeg altid haft en stor forkærlighed for madlavning, både på hjemmefronten, men især sammen med børnene i klubben, hvor jeg håber at kunne inspirere til og vejlede om gode opskrifter og den nødvendige hygiejne som følger med. Med venlig hilsen Michael.

Ang. uge 32 :)

Husk madpakker og noget at drikke hver dag i den uge, da køkkenet først åbner op igen i uge 33. Der vil dog være morgenmad, som man kan købe hver dag fra kl.9-10 for 15 kr. Man skal bare melde sig på, senest dagen før bortset fra mandag i cafe`n:) torsdag d.8/8 tager vi på Barken, vi køre herfra klubben kl.10 ca. hvis det er godt vejr. Man kan købe tur pas derinde. Husk derfor cykel og cykelhjelm, madpakke, lommepenge denne dag. Fortsat god sommer vi ses snart i klubben. Sommer hilsen Personalet.

Ang. sommeraktiviteter

Til jer der kommer i klub i sommerferien.

Husk! Madpakke og noget at drikke i hele sommerferien. I skal også være opmærksomme på, at når klubben tager på tur skal man være her inden kl.10.00. Da klubben ellers kan være lukket, når det er en gratis tur. I Cafe`n kan i tilmelde jer, de forskellige arr. og betale for dem. Læs programmet under det faneblad der hedder: sommerferie

 Vi glæder os til at se jer i sommerferien:)

Kære medlemmer, forældre og søskende.

Sommerfest fredag d.21 juni.

Nu er tiden inde, til at holde vores årlige sommerfest:) I år bliver klubben 30 år!!!! Hvis man vil med ( hvad vi håber rigtig mange af jer, har lyst til) så skal man tilmelde sig i vores cafe (Det er gratis at deltage:) Sidste chance for tilmelding er mandag d.17/6. Vi starter kl.18 og slutter kl.22.15 Nogle af vores bands (som optrådte i år i tivoli) vil optræde denne dag. Hvis man vil spise med skal man have en ret med, svarende til de personer man er, så laver vi en fælles buffet. Husk også selv drikke vare, bestik og tallerkner samt kopper. Denne dag har vi også den store “bage dyst” Hvis der nogle der har lyst til at bage en kage til kaffen. Der vil være en dommer som vil smage på alle kagerne. Tilmelding foregår i vores cafe.

Hvis man har et stort tæppe man kan sidde på, må i meget gerne tage et med, da vi ikke har så mange stole:)

Sommerfest 2019.

Program:

Vi starter kl.18.00 Stig byder velkommen.

Kl.18.10 kommer Claus vores skoleleder fra stengård skole og holder tale.

kl.18.00-19.00 spiser vi sammen, der vil også være te og kaffe efter maden med forhåbentligt masser af kage:)

kl.19.15 Vil der være den store bagedyst med efterfølgende kaffe, te og kage.

kl.19.45-20.45 Er der live optræden, på den store scene i salen. Hvor bla. de 4 bands vi havde med i tivoli optræder (Glæd jer de er super gode)

kl.21.30 -22.00 fælles oprydning (Alle må meget gerne hjælpe til både store og små)

kl.22.00-22.15 Vil der være kæmpe fyrværkeri på den store parkeringsplads

Sommer hilsen Personalet.