Alle indlæg af Stig

Kære medlemmer, forældre og søskende.

Sommerfest fredag d.21 juni.

Nu er tiden inde, til at holde vores årlige sommerfest:) I år bliver klubben 30 år!!!! Hvis man vil med ( hvad vi håber rigtig mange af jer, har lyst til) så skal man tilmelde sig i vores cafe (Det er gratis at deltage:) Sidste chance for tilmelding er mandag d.17/6. Vi starter kl.18 og slutter kl.22.15 Nogle af vores bands (som optrådte i år i tivoli) vil optræde denne dag. Hvis man vil spise med skal man have en ret med, svarende til de personer man er, så laver vi en fælles buffet. Husk også selv drikke vare, bestik og tallerkner samt kopper. Denne dag har vi også den store “bage dyst” Hvis der nogle der har lyst til at bage en kage til kaffen. Der vil være en dommer som vil smage på alle kagerne. Tilmelding foregår i vores cafe.

Hvis man har et stort tæppe man kan sidde på, må i meget gerne tage et med, da vi ikke har så mange stole:)

Sommerfest 2019.

Program:

Vi starter kl.18.00 Stig byder velkommen.

Kl.18.10 kommer Claus vores skoleleder fra stengård skole og holder tale.

kl.18.00-19.00 spiser vi sammen, der vil også være te og kaffe efter maden med forhåbentligt masser af kage:)

kl.19.15 Vil der være den store bagedyst med efterfølgende kaffe, te og kage.

kl.19.45-20.45 Er der live optræden, på den store scene i salen. Hvor bla. de 4 bands vi havde med i tivoli optræder (Glæd jer de er super gode)

kl.21.30 -22.00 fælles oprydning (Alle må meget gerne hjælpe til både store og små)

kl.22.00-22.15 Vil der være kæmpe fyrværkeri på den store parkeringsplads

Sommer hilsen Personalet.

Velkommen til alle jer nye der starter på mandag d.3 juni

Vi glæder os til at se jer alle på mandag 🙂 Vigtigt! fredag d.21/6 må i allerede nu meget gerne sætte x i jeres kalender, da klubben bliver 30 år og vi denne dag holder stor fest i klubben. Program følger men man kan allerede nu, melde sig til i cafe`n (Det er gratis, men vi vil gerne vide hvor mange vi bliver) Vores 4 bands som lige har optrådt i Tivoli vil optræde denne aften, Vi har bestilt stort fyrværkeri! Der vil blive stor kagedyst, fælles spisning osv. Fest hilsen personalet i klub 144

Generalprøve mandag d.13 maj kl.15.00

Kære medlemmer.

Mandag d.13 maj kl.15.00 holder de 4 bands som skal ind og spille i Tivoli, generalprøve i salen. Alle er velkommen også forældre. Denne dag vil der også være noget lækkert mad i cafe`n.

Vi ses på mandag i klubben.

Lalandia lørdag d.11 maj

Kære medlemmer. Igen i år tager vi til Lalandia, turen koster 250 kr. og betales i cafe`n i skoleklubben. Vi køre herfra: 8.00: Afgang fra Bagsværdvej 144a hvor vi bliver hentet med bus. Vi spiser frokost i Aquadome – se menu herunder: Priser på mad i Oasen som ligger i Aquadome Rødby var sidste år som følger: •Bagekartoffel med fyld kr. 69,- •2 hjemmelavede frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat kr. 49,- •Wrap med fyld kr. 49,- •Fladbrød med fyld, hertil salat kr. 69,- •Toast i grovstykke med ost og skinke kr. 39,- •Sandwich med kylling og bacon eller laks og asparges kr. 69,- •Salatboks med kylling og bacon, blandet salat kr. 69,- •Hjemmelavet pastasalat med pesto, semidryed tomater, feta, ærter, peberfrugt, løg, fyld evt. tun, laks el. kylling kr. 69,- •2 grill pølser med pommes kr. 47,- •2 røde pølser med pommes kr. 47,- •Kødboller med grønsagspose hertil enten pommes, kartoffelmos eller kartoffel salat kr. 45,- •Mini kyllingspyd med grønsagspose, hertil enten pommes, kartoffelmos eller kartoffel salat kr. 45,- •Monky tonky sandwich – rugklappe med smør, skinke og ost, rosinpakke, grønsagspose, ostehaps og et stk frugt kr. 45. Man kan også selv ha madpakke med. 14 – 15.30: Vi hygger udenfor Aquadome 15.30: kører bussen mod Bagsværd, hvor vi ankommer ca. 17.30 Vi glæder os til en sjov og hyggelig dag, sammen med Jer ? Naja, Regitze og Stig Det med småt:

Baderegler:

https://www.lalandia.dk/da-dk/r%C3%B8dby/g%C3%A5-p%C3%A5-opdagelse/aquadome?gclid=CNTBnKud4cwCFQXicgodCKENag Omklædning: https://www.lalandia.dk/da-dk/r%C3%B8dby/g%C3%A5-p%C3%A5-opdagelse/aquadome?gclid=CNTBnKud4cwCFQXicgodCKENag

Vi foreslår 150 kr. i lommepenge

Glemt tøj!!

Så er det tid til igen, at se om der er noget tøj der er dit? ellers bliver det kørt til røde kors torsdag d.16 maj

Hilsen oprydningsholdet.

mad uge 19

mandag: Toast skinke/ost

tirsdag: Grill pølser og brød

onsdag: Pizza

torsdag: Kylling i karry med ris

fredag: Carbonara

Velbekomme:)

Tivoli tur d.14 maj 2019

Kære alle Tivoli deltagere.

Nu er det ved at være tæt på vi skal afsted til vores årlige tivoli tur. Vi har 4 bands med der skal optræde på plænen i Tivoli. De 4 bands er fra forskellige skoler . Vi mødes i klubben kl.11.00 og pakker gear og køre herfra skoleklubben kl.11.30 og tager fra Tivoli kl.17.30 så vi ca. er i klubben igen ca. kl.18.00 Husk ! At det er dine forældre der skal bede om fri, til den lære du skal ha denne dag. I skal ha fri fra skole, så i kan nå at være her til kl.11.00. Husk også kontanter til tur pas, hvis man ønsker dette samt til indgang (Tivoli betaler indgang for de optrædende) samt ha lidt penge til en is:) Vi har fået en scene tid ca. kl.14.00 hvis der er nogle der skal ind og se vores store show. Husk også at betale for turen i cafen pris 50 kr. på kort. Tivoli hilsen Personalet.