
OPRYDNING I KREA

Så er det tid til oprydning i Atelieret, så der kan blive plads til alle julegaverne.
Så husk at tage jeres ting med hjem senest d. 6. 11. Alt hvad der ligger udenfor jeres egne kasser herefter kommer i restekassen.
Mange hilsner, Naja 🙂
Kære alle
I skal lige være opmærksomme på, at der desværre er konstateret lus i klubben. Så tjek lige jeres barn, og gør det gerne 2 gange om ugen, så vi kan slippe af med dem 🙂
Dbh. Personalet i 144
På mandag d. 24.2. holder vi stor fastelavnsfest for alle medlemmer. Der vil være tøndeslagning med kåring af kattedronning/kattekonge og præmier for bedste udklædning, så brug din fantasi 🙂
Der vil være fastelavnsboller, varm kakao med flødeskum, og slikposer, og det hele er gratis 🙂
Vi starter kl 14.30 med tøndeslagning.
Vi glæder os til at feste med jer
Tirsdag i uge 7 tager vi til zoologisk museum. Det koster kun 15 kr, og man betaler med gladsaxekort.
Da vi kun tager afsted hvis der er minimum 5 deltagere, skal man melde sig til og betale senest fredag d. 7.2.
Husk madpakke, da vi spiser frokost på museet 🙂
Mange hilsner Regitze og Naja
Vores køkken skal renoveres, da vi er blevet ramt af vandskade. Derfor har vi desværre været nødt til at lukke det ned, og på nuværende tidspunkt ved vi ikke hvor lang tid det tager. Husk derfor at tage lidt ekstra eftermiddagsmad med. Vi håber det snart er oppe at køre igen.
Mange hilsner, personalet i Klub 144
Mandag: Bagekartofler med salat og dressing
Tirsdag: Høns i asparges i tarteletter
Onsdag: Burgere
Torsdag: Brændende kærlighed
Fredag: Bolle med smør
Velbekomme 🙂
Mandag: Spaghetti med kødsovs
Tirsdag: Kartoffel/porresuppe
Onsdag: Nachos
Torsdag: Kyllingespyd m. stegte ris og grøntsager
Fredag: Toast med skinke/ost
Velbekomme 🙂
Mandag: Sandwich med tunsalat
Tirsdag: Tomatsuppe med hvidløgsflute
Onsdag: Pastasalat med kylling og pesto
Torsdag: Boller i karry
Fredag: Spaghetti carbonara
Velbekomme 🙂
Mandag: Ristet rugbrød med tunsalat
Tirsdag: Smoothies med blåbær/hindbær/jordbær
Onsdag: Pizza
Torsdag: Kylling i karry
Fredag: Hjemmelavet koldskål med kammerjunkere
Velbekomme 🙂