Kære børn og forældre!

Så kan vi snart lukke dørene op igen. Som tidligere skrevet bliver det et andet tilbud, end det vi kunne tilbyde før Covid-19.

De værksteder som vi normalt ville kunne tilbyde, som ex. computer, krea og musikværksted, har vi ikke mulighed for at åbne lige nu. Der vil være fokus på, at vi holder fornuftig afstand og tager hygiejnemæssige forholdsregler. Tilbuddet vil derfor komme til at foregå udenfor i området, omkring klubben. 

Der vil blive lavet baser, hvor børn fra de forskellige skoler kan ligge deres ting. Garderoben indenfor vil ikke blive taget i brug, så de ting som børnene ville kunne få brug for, alt efter vind og vejr, skal de have med frem og tilbage. 

Når børnene starter i skoleklubben 144, vil de selv have mulighed for at tage hjem, når de ønsker dette. Dette skal selvfølgelig være efter aftale med jer forældre, men børnene har et større eget ansvar for selv at administrere de aftaler de har lavet. Vi vil selvfølgelig gerne støtte op, hvis der er behov for dette. Derudover vil der blive lavet ind- og udkrydsningslister, så vi har et overblik over hvem og hvor mange børn vi har i klubben. Når børnene starter op, vil personalet instruere børnene i hvad de skal være opmærksomme på. 

Vi vil i klubben tilbyde en eller anden form for eftermiddags snack, husk derfor Gladsaxekort, da vi ikke tager imod kontanter. Vi vil ikke kunne lave mad i vores køkken, som vi normalt gør men ud fra hygiejnemæssige hensyn vil vi sørge for at børnene har mulighed for at få lidt at spise i løbet af eftermiddagen. 

Der vil sikkert melde sig en del spørgsmål i forbindelse med, at vi åbner op igen. 

I må endelige tage fat i os, hvis der er noget vi kan være behjælpelige med at svare på. 

Vi glæder os til at tage imod jer!

MVH

Personalet.