Kære forældre

Opmærksomhed i forbindelse med ferie i udlandet.

I forhold til udenrigsministeriet rejsevejledning er der nogle ting man skal være opmærksom på hvis man har ophold udenfor landets grænser.

Fra den 15. juni må man gerne rejse til Norge og Island, og til Tyskland til byer med under 750.000 indbyggere. Det er også stadig tilladt at opholde sig i Sverige, hvis opholdet alene består i transit mellem Ystad og Rønne ifm. rejser til Bornholm. Mange har sommerhuse eller ødegårde i Sydsverige og relationer til området. Desværre er grænserne til Sverige endnu ikke åbne, og der er endnu ingen udmelding om, hvornår dette vil ske. Derfor er alle ikke-nødvendige rejser til Sverige og resten af verden fortsat i strid med Udenrigsministeriets rejsevejledning

Hvis I som forældre ikke har fulgt rejsevejledningerne, beder vi om, at I ikke selv deltager i arrangementer på skolen. Hvis jeres børn kommer hjem fra Sverige eller andre lande, der er omfattet af rejsevejledningen, så beder vi om, at I følger myndighedernes anbefalinger og holder dem hjemme i 14 dage efter hjemkomst. Dette gælder også i forbindelse med sommerferien. Der skal være 14 dage mellem skolestart/ klubstart og hjemkomst fordi myndighederne vurderer at de ”kan udgøre en smitterisiko for de andre børn og personalet.

Sommerhilsen Personalet.