Om skoleklubben 144

Skoleklubben 144 ligger i Lyngby Radios gamle lokaler, der ligger lige ned til Bagsværd Sø.  Vores dejlige ude område og det gamle hus har mange muligheder. Du kan som medlem være med til at præge klubbens inde- og udearealer og derved skabe endnu mere spændende atmosfære.klub144 hus

Adressen er: Bagsværdvej 144A, 2800 Kgs. Lyngby.

Klubben er velfungerende med et godt arbejdsmiljø og et godt forhold mellem medlemmer, medarbejdere og forældre.

Medarbejdergruppen er en velfungerende og harmonisk gruppe, blandet af unge og ældre personaler med en høj faglig bevidsthed og en god del humoristisk sans.

Målsætningsarbejdet tager afsæt i dels en moderne fritidspædagogisk forståelse, dels en forståelse for unges dilemma mellem det umiddelbare valg af livsstil og den mere dybtgående identitetsdannelse.

Skoleklubben 144 er en del af stengård skole med ca. 300  medlemmer i skoleklubben.

Klubbens primære aktiviteter er musik, computer, friluftsliv og dyrehold, stort kreativ værksted (atelier), sport og bevægelse, sejlads, rollespil, sundhed og ernæring samt diverse ture.

Skoleklubben 144 modtager fortrinsvis børn fra Stengårds skole, da vi hører under samme ledelse og har et forpligtigende samarbejde.  Vi modtager også børn fra privatskolerne.

MVH

Klub 144

 

 

 

Fritids/skoleklub