Personale

 

 

 

 

59137_1492278318375_5309284_n
Stig er skoleklubkoordinator dvs. han tager sig af alt papirarbejde og praktiske omkring huset. Stig står også for musikområdet, sejlklubben og for træning på de ethjulede cykler.Ud over det er Stig også praktikansvarlig og vejleder for de studerende.Er også med i skoledelen på stengård skole.
saro50806_0054plarge
Kolja står primært for computercaféen, hvor der er spilleturneringer kombineret med forskellige fysiske aktiviteter, konkurrencer og lege. Kolja er også vejleder for de studerende. Er også med i skoledelen på stengård skole.
Mathias står primært for Sport og musik. Sørger for sportsturneringer ude og i huset. Er også med i skoledelen på stengård skole.
Naja står for atelieret som er åbent alle ugens dage. Ud over det daglige, er der også temaer deroppe, og du kan være med til at bestemme hvilke.Ud over det er Naja også vejleder for de studerende.Er også med i skoledelen på stengård skole.
regitze
Regitze står for alle vores søde dyr, snak med hende, så kan du måske være ansvarlig for dyrene og lære en masse om at passe på dyrenes verden. Ud over det er Regitze også vejleder for de studerende.Er også med i skoledelen på stengård skole.
Michael har ansvaret for caféen, salen og køkkenet. Han sørger for at der bliver bestilt varer til alle vores lækre retter, som vi serverer i klubben. Det er også Michael som bestiller sports rekvisitter, såsom fodbolde, hockeystave, stylter osv. I øvrigt er Michael også tilknyttet mellemtrinet på Stengård skole.
Christina er tilknyttet Skoleklubben og er ansat 8 timer om ugen. Fri torsdag hver uge. Er primært i caféen men også tildelt flyver funktion. Er fast på dyrene tirsdag.
   
   
 

Fritids/skoleklub