Køkken uden mad

Kære store og små i klubben. Nu er jeg tilbage på posten efter en skøn tid på barsel. Jeg har glædet mig til at se jer “gamle” medlemmer igen og hilse på alle jer “nye”.

Den første tid er jeg nødt til at få skik på køkkenet dvs. at der desværre ikke laves mad endnu:o( !! og jeg har ingen anelse om, hvor lang tid det vil tage. Problemet er, at køkkenet er bygget om for nylig, af kommunens arkitekter og håndværkere, men lever slet ikke op til de standarder som det skal, for at kunne lave mad til så mange dejlige mennesker, derudover er selve bordpladsen og dermed arbejdplads, blevet mindre! Køkkenet  SKAL godkendes før jeg går i gang med den deciderede madlavning, så det kan godt tage lang tid.

Vi kan selvfølgelig altid sælge frugt fra cafeen, men det er jo ikke helt det samme. Jeg holder jer orienteret her på hjemmesiden og på skærmen i salen – og I er altid velkomne til at snakke med mig.

Jeg ser frem til at få en løsning på problemet, og er glad for at være sammen med jer igen.

Venlig hilsen Tórhild