Hej😎

Hvor har den forgangne uge dog været dejlig!

Alle I nye børn, har bare været helt fantastiske, søde og ivrige, og vi glæder os til at tage hul på endnu en uge i jeres skønne selvskab.

Vi håber også, at I er faldet godt til, og så småt er ved at finde fodfæste i klubben. Skulle der være noget som driller, så hiv fat i os med det samme, så vil vi som lovet i sidste uges skriv, smide hvad vi har i hænderne og hjælpe alt vi kan!

Sommerfest:🥳

Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag d.5.9.24, der afholder vi nemlig vores store og traditionsrige sommerfest for klubbens børn og voksne. I medbringer et tæppe og en madkurv til jeres egen familie, og så spiser alle ellers udenfor på græsset i vores smukke have.

Børnene vil optræde med sang og dans, og der vil være den store kagedyst, hvor en upartisk og topkvalificeret dommer, vil udvælge en vinderkage blandt mange lækre af slagsen. Børnene/familierne, som har lyst til at bage en kage til dagen, tilmelder sig i klubbens café.

Gladsaxekortet:💰

Vi har en fornemmelse af, at langt de fleste har fået anskaffet sig et Gladsaxekort, hvilket er helt fantastisk😀Det er også vores fornemmelse, at børnene har brugt dem flittigt, og i nogle tilfælde, måske også lidt for flittigt😅Vores erfaringer fortæller os, at det er super spænende i starten, og så skal der handles!- forbruget vil falde stille og roligt og som regel finde et naturligt leje.

Det er dog altid en god ide at forventningsafstemme, så ta en snak derhjemme, om hvad som er et rimeligt forbrug i jeres familie.

Vi forsøger også at holde øje med forbruget hos børnene, men det kan sommetider være svært med så mange børn. 

En hel del af børnenes kort kan ikke scannes ind, men skal “slås op i systemet”, det er ret tidskrævende når der en lang kø til dagen ret.

Så kære forældre, er I ikke søde at gå ind på Gladsaxekortets hjemmeside, og sæt et hak ✅ ved “må bruges i fritidsklubber”, det gør det hele meget nemmere for alle😉I finder et link til hjemmesiden længere nede⬇️

Et lille digt til de nye børn:🍀

I kom I så I sejrede

rammen var sat og vi fejrede det

Jeres entre blev hugget i sten 

for evigt vi vil mindes

For I er børn som børn er flest

I spørger en del men griner mest

og nye øjne ser jo alt det meget lidt I misser

I holder os på tæerne

Som tiden går vil I alle høste

oplevelser venskab og opmærksomhed på at trøste

En god kammerat som har det svært  

vil nyde godt af jeres omsorg

Men hold nu fast og giv ej slip

kast alt i ringen få ej et flip

i livet går det op og ned sådan er det også med klubben

men vedholdenhed det lønner sig

Fulde af taknemlighed vi sværger

nu er det jeres tur og I server

skab og form  klubben i jeres navn

og byg en bro til fremtiden

Tak for opmærksomheden, håber I fangede budskabet, på trods af digterens ret tvivlsomme lyriske færdigheder, indenfor digte i fri og ubunden form 🤪 

Men velkommen i klubben, vi har kridtet skoene og står klar i startblokken til at løbe jer i møde,  vi glæder os helt rundt på gulvet til at se jer🤩

Kærlig hilsen

Klub 144🥰

Nyttige links:

Gladsaxekortet: Portal (cpos.dk)

Klub 144: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

Ugeplan:🎯

Uge 24

Kig med fordel på den vedhæftede ugeplan, for at få et overblik⬇️

Menu uge 24

Mandag: Pasta med hjemmelavet pesto

Tirsdag: Grov toast

Onsdag: Forårsruller med soya og sød chilisovs

Torsdag: Dürum med kylling kebab, salat og dressing

Fredag: Hjemmelavet koldskål med ananas