· Klub 144

Hej😎

 Velkommen 🤗

Vi vil gerne byde alle de nye børn og (forældre) hjertelig velkommen i klub 144.❤️

I dag er en stor dag, som vi ved, at mange har set frem til, og ved I hvad, personalet i klubben er ingen undtagelse. Nøj hvor har vi glædet os!😀

I vil nu, ligesom mange børn før jer, tage hul på et nyt og spændende kapitel i jeres liv.  Et aktivt og indholdsrigt fritidsliv fyldt med både glæde og sjov og ballade. I vil blive mødt af klubbens søde voksne, som er 100% omsorgsfulde, og selvom vi er tilpas fjollede, er vi fagligt bevidste, og tager  vores arbejde meget seriøst. I vil blive en del af vores store klub-familie, hvor oplevelser og aktiviteter, vil bringe os alle tættere på hinanden, til gode for relationen og fællesskabet, både på tværs af alder og skoler. Mange af disse relationer, vil for manges vedkommende føre til langvarige venskaber.

Opstart🏁

Vores oplevelser med nye børn som starter i klubben er, at langt de fleste falder hurtigt til, sluger det hele råt, og  bliver en integreret del af klubben. Vi har dog også oplevelser og erfaringer med børn, som syntes at det godt kan være lidt svært i begyndelsen, og det er derfor rigtigt vigtigt, at I kontakter os voksne i klubben hurtigst muligt, hvis I har en fornemmelse af, at jeres barn tumler lidt med det. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe med de udfordringer som går udover trivslen, og det gælder i øvrigt igennem hele klublivet! I dag mandag, samler vi alle de nye børn kl. 15.00 og får budt dem ordenligt velkommen, og fortæller dem hvad der er op og ned i forhold til opstarten i klubben.

Prioriter klubben❤️

Hvis ovenstående skal have de bedste forudsætninger for at lykkes, er det derfor også enormt vigtigt, at I benytter klubben regelmæssigt, og f.eks. laver aftaler med hinanden om at følges i klub, det kan I forældre med fordel støtte op om, måske ved at lave aftaler med andre forældre om dage, hvor jeres børn skal i klub sammen. Klublivet kan sagtens kombineres med andre fritidsaktiviteter, og bør prioriteres højt!

Aktiviteter⚽

Vi har rigtig mange forskellige aktivitetsmuligheder her i klubben, og der vil være noget for alle:

Klik på >Uge 23<

Diverse sportsaktiviteter, musik og sang i bands, kreativ udfoldelse i vores atelier, gaming i computerrummet, et mangfoldigt udeliv i fantastiske omgivelser, såsom mad på bål, sejle på Bagsværd sø, klappe og passe kaniner, chinchillaer og mus. Vi afholder desuden forskellige turneringer i både bordtennis og pool, og FIFA 2024, men også forskellige skøre “pop op konkurrencer” dukker op med jævne mellemrum.

Vi udsender hver eneste uge, et nyhedsbrev, hvor vi vedhæfter en ugeplan, som med fordel kan printes ud og hænges op på opslagstavlen eller køleskabet derhjemme. Besøg også vores hjemmeside for generel info om klubben: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

Caféen i klubben😛

Der vil hver dag være mulighed for at købe dagens ret og en forfriskende juice, og man kan desuden købe en nøddeblanding, frugt, frugtstænger, riskiks eller en skive knækbrød med smør. Alle herlighederne betales med Gladsaxekortet, som kan bestilles via dette link: Portal (cpos.dk)

Så kære børn, velkommen i klubben, vi står klar med åbne arme når I ankommer senere i dag , og vi glæder os helt tosset til at tage imod jer🤪🤗

Kærlig hilsen

Klub 144

Menu uge 23

Mandag: Biksemad med surt

Tirsdag: Tomatsupper med suppehorn

Onsdag: Grundlovsdag holder vi lukket⛔

Torsdag: Grillpølser med brød

Fredag: Koldskål med kammerjunker