Kategoriarkiv: Klub144

Kære børn og forældre!

Så kan vi snart lukke dørene op igen. Som tidligere skrevet bliver det et andet tilbud, end det vi kunne tilbyde før Covid-19.

De værksteder som vi normalt ville kunne tilbyde, som ex. computer, krea og musikværksted, har vi ikke mulighed for at åbne lige nu. Der vil være fokus på, at vi holder fornuftig afstand og tager hygiejnemæssige forholdsregler. Tilbuddet vil derfor komme til at foregå udenfor i området, omkring klubben. 

Der vil blive lavet baser, hvor børn fra de forskellige skoler kan ligge deres ting. Garderoben indenfor vil ikke blive taget i brug, så de ting som børnene ville kunne få brug for, alt efter vind og vejr, skal de have med frem og tilbage. 

Når børnene starter i skoleklubben 144, vil de selv have mulighed for at tage hjem, når de ønsker dette. Dette skal selvfølgelig være efter aftale med jer forældre, men børnene har et større eget ansvar for selv at administrere de aftaler de har lavet. Vi vil selvfølgelig gerne støtte op, hvis der er behov for dette. Derudover vil der blive lavet ind- og udkrydsningslister, så vi har et overblik over hvem og hvor mange børn vi har i klubben. Når børnene starter op, vil personalet instruere børnene i hvad de skal være opmærksomme på. 

Vi vil i klubben tilbyde en eller anden form for eftermiddags snack, husk derfor Gladsaxekort, da vi ikke tager imod kontanter. Vi vil ikke kunne lave mad i vores køkken, som vi normalt gør men ud fra hygiejnemæssige hensyn vil vi sørge for at børnene har mulighed for at få lidt at spise i løbet af eftermiddagen. 

Der vil sikkert melde sig en del spørgsmål i forbindelse med, at vi åbner op igen. 

I må endelige tage fat i os, hvis der er noget vi kan være behjælpelige med at svare på. 

Vi glæder os til at tage imod jer!

MVH

Personalet.

Kære forældre til børn i klub 144 på 3., 4. og 5. årgang

Fra på tirsdag d. 2. juni vil der igen blive åbnet op for klubben på deres egen matrikel i Klub 144.

På grund af Covid-19 vil det dog være et ganske andet klubtilbud end det de tidligere har haft. 

Klubben vil primært foregå udenfor og der vil ikke være åbent for værksteder som krea, musik og computer. 

Der er også de samme restriktioner i forhold til afstand og hygiejne som der er på skolen. 

Vi glæder os til at kunne bruge klubben igen, selvom det er under nogle lidt mere restriktive vilkår. 

Mvh.

Claus, skoleleder på Stengård Skole

Kære forældre og børn

“På grund af den nuværende situation med gradvis genåbning af skolerne afholdes Stengård Skoles klubtilbud, Klub 144, på selve skolen indtil videre. Forældre til børn som IKKE går på Stengård Skole, og som har brug for pasning til jeres børn efter skoletid, skal kontakte skoleleder Claus Møller på Stengård Skole: 61 33 47 50
Vi kan samtidig oplyse, at:  

Gladsaxe Byråd har den 13. april besluttet, at familier i en periode kan få orlov til deres barn/børn fra SFO og Skoleklub. Det sker med henvisning til COVID-19 (Corona) for at hjælpe familier, der af forskellige årsager ikke ønsker at benytte tilbuddene i en tid, hvor en del forældre er hjemme, blevet arbejdsløse eller af andre årsager ønsker at holde deres barn hjemme efter skoletid. Ved orlov bortfalder forældrebetalingen i den periode, barnet er udmeldt. 

I vil derfor kunne udmelde og få orlov fra jeres barns SFO eller Skoleklub fra og med den 14. april 2020. Orloven kan bevilges for mindst en måned og højest for 6 måneder og kan ikke gives med tilbagevirkende kraft. Det er forløbeligt muligt at søge orlov med henvisning til COVID-10 frem til den 14. juli 2020.

Hvis du ønsker at udmelde dit barn midlertidig fra SFO eller skoleklub og få orlov, skal du skrive til Lars, faglig leder på Stengård Skole,  på mail: larnad@gladsaxe.dk. Efter endt orlov, er der garanteret plads i SFO’en eller skoleklubben.”

Med venlig hilsen 

Claus Møller 
SkolelederStengård Skole

Kære børn og forældre

Lige en opdatering på situationen 🙂 Vi holder fortsat lukket i skoleklubben 144, nu frem til d.13/4-2020. Hvad der derefter sker, ved vi ikke noget om endnu.

Til jer der har dyr i klubben – personalet sørge stadigvæk for, at alle dyrene har det godt og bliver passet hver dag i denne periode.

Til jer der har tilmeldt jer vores årlige Lalandia tur, den er desværre blevet aflyst. Men vi arrangerer selvfølgelig en tur, på et senere tidspunkt. Vi ved bare ikke endnu hvornår det bliver.

Hvis man har betalt for denne tur, skal man nok få pengene refunderet, når vi igen lander i klubben.

Vi håber i alle er ved godt mod og fortsat passer på jer selv og hinanden.

Kh Personalet.

Kære børn og forældre.

Skoleklubben 144 er lukket som følge af regeringens seneste tiltag i forhold til at forhindre spredningen af corona- virus. Indtil videre holder vi lukket til og med søndag den 29/3

Det betyder, at vi heller ikke har noget åbent hus for nye børn og forældre, som planlagt.

I forhold til pasning af dyrene, har vi brug for jeres hjælp og støtte. 

Hvis der er nogle af jer, der har mulighed for at tage jeres dyr med hjem, må I meget gerne kontakte Regitze, som vil være i skoleklubben fra kl.14-16 i dag fredag.

Dette kræver dog at man har et udendørs bur, da de ikke kan tåle at stå inden for.

Klubbens tlf. nummer er: 51413761

Til jer der ikke har denne mulighed, vil Regitze og resten af personalet selvfølgelig sørge for, at dyrene bliver passet hver dag i den kommende periode.

Pas på jer selv og hinanden, vi glæder os til at se jer alle, forhåbentligt snart igen. 

På vores hjemmeside, vil vi holde jer løbende orienteret om situationen.

Kærlig hilsen personalet.

FASTELAVNSFEST

På mandag d. 24.2. holder vi stor fastelavnsfest for alle medlemmer. Der vil være tøndeslagning med kåring af kattedronning/kattekonge og præmier for bedste udklædning, så brug din fantasi 🙂

Der vil være fastelavnsboller, varm kakao med flødeskum, og slikposer, og det hele er gratis 🙂

Vi starter kl 14.30 med tøndeslagning.

Vi glæder os til at feste med jer

Zoologisk museum

Tirsdag i uge 7 tager vi til zoologisk museum. Det koster kun 15 kr, og man betaler med gladsaxekort.

Da vi kun tager afsted hvis der er minimum 5 deltagere, skal man melde sig til og betale senest fredag d. 7.2.

Husk madpakke, da vi spiser frokost på museet 🙂

Mange hilsner Regitze og Naja

Glemt tøj!

Tjek lige om du har noget glemt tøj i garderoben, da vi fjerner det hele som ligger dernede. Det hele bliver kørt til røde kors lige inden vinterferien. Dbh. personalet.