Kategoriarkiv: Klub144

Ang. uge 42

Kære medlemmer og forældre.

Inde i oversigt 2019-2020 på vores hjemmeside, kan man se programmet for hvad der sker i efterårsferien. Husk vi har åbent i den uge fra kl.9-16.

Rigtig god ferie Personalet 🙂

Kære forældre.

På fredag og lørdag i næste uge (d. 20. og 21. september) holder vi en pædagogisk weekend for alle pædagoger og lærere. For at alle lærere og pædagoger kan tage afsted fra skolen på samme tid, har vi besluttet, at ledelsen, altså Sille, Lars og jeg, sammen med vikarer, varetager SFO og skoleklubben 144 fra kl. 15 på fredag.
Vi glæder os til at være sammen med børnene, og er sikre på at det bliver en god eftermiddag. Men I skal selvfølgelig vide, at besætningen den dag bliver anderledes end I er vant til.

Med venlig hilsen
Claus skoleleder.

MENU UGE 38

Mandag: Bagekartofler med salat og dressing
Tirsdag: Høns i asparges i tarteletter
Onsdag: Burgere
Torsdag: Brændende kærlighed
Fredag: Bolle med smør

Velbekomme 🙂

Gratis billetter til d.21/9-19 kl.10.30

I skal ikke snydes 🙂 D.21/9-19 kl.10.30 viser min tegner og jeg bogen “Den gamle rige konge” i bibliografen i Bagsværd. I kan hente billetter på kontoret i skoleklubben eller på Bagsværd bibliotek. Der er 80 børn og forældre fra klubben der allerede har fået billetter! Bagefter kan man købe bogen og få en lille hilsen skrevet ind:)Den der står forrest i køen denne dag, for en gratis bog! Vi glæder os til at se jer i bibliografen.

Kære medlemmer og forældre.

Jeg hedder Michael og er jeg er 51 år og uddannet pædagog. Jeg har været ansat i Gladsaxe kommune siden 2004, og har blandt andet har arbejdet i fritids/ungdomsklubben Kilden(2004-2013). De seneste 5 år har jeg været en del af UNIG(ung i Gladsaxe). Jeg glæder mig afsindigt meget over, at jeg har fået mulighed for at arbejde her i skoleklubben 144, hvor min primære arbejdsopgaver vil være, at varetage ansvaret for caféen/salen og for udendørssporten. Jeg er vild med sport og elsker at lege, så turneringer og spontane konkurrencer vil hyppigt dukke op i klubben fremover. Desuden har jeg altid haft en stor forkærlighed for madlavning, både på hjemmefronten, men især sammen med børnene i klubben, hvor jeg håber at kunne inspirere til og vejlede om gode opskrifter og den nødvendige hygiejne som følger med. Med venlig hilsen Michael.

MENU UGE 37

Mandag: Spaghetti med kødsovs
Tirsdag: Kartoffel/porresuppe
Onsdag: Nachos
Torsdag: Kyllingespyd m. stegte ris og grøntsager
Fredag: Toast med skinke/ost

Velbekomme 🙂