Kategoriarkiv: Klub144

Til forældre fra skoleleder Claus

Efter at Gladsaxe Kommune har konstateret begyndende nedbrydning af isoleringen omkring nogle gamle rør i kælderen under skoleklubben Klub 144, har kommunen fået Dansk MiljøAnalyse til at analysere en støvprøve. Da analysen af støvet viser spor af asbest, er kælderen blevet aflåst for at sikre, at ingen kommer i kontakt med støvet.

Asbest er ikke akut farligt at indånde, men kan have helbredsmæssige konsekvenser ved især langvarig eksponering, fx for medarbejdere i byggebranchen, som arbejder med nedrivningsopgaver. Man skal derfor indånde relativt store mængder asbeststøv for at blive syg af det.

Men da Gladsaxe Kommune ikke tager nogen chancer, er det besluttet, at kælderen skal forblive aflåst, indtil hele rørisoleringen er udskiftet af en autoriseret asbestentreprenør, og kælderen er grundigt rengjort. Gladsaxe Kommune forventer, at arbejdet kan gå i gang allerede i uge 31.

Kære nye børn og forældre

Vi vil blot orientere jer om at når man går i skoleklubben 144, så er man også automatisk tilmeldt Aula.

Det betyder, at det er vigtigt, at hvis man vil holde sig opdateret ift. hvad der sker i klubben, skal man lige lokke sig ind der:)

Der står der b.la. noget om tilmelding til sommerugerne, hvis man har behov for at komme i klub over sommeren.

I ønskes alle en rigtig god sommer:)

Dbh. Personalet.

Vilde vulkaner

Så er der ikke længe til, at turen går mod Vordingborg og Vilde vulkaner.. Danmarks hyggeligste festival, lige i halen på Smukfest.. Har flere solister fortalt 🙂

Der er afgang på Tirsdag fra klubben kl 13.00.

Vi bliver afhentet dernede kl 10.00 om fredagen.. Der kan være noget kø for, at kunne forlade festivalområdet.. På hjemturen har vi Bagsværdfort med i bussen, så der skal pakkes lidt flere børn og bagage.. Vi bliver dog sat af først, da de er gæster på “vores” bus 🙂

Så tror vi lander i klub144 omkring kl 12 ca.

Dem der selv har telt med anbefaler vi, at de lige øver i at slå teltet op og at det er helt,

Dem der skal låne af os, skal også i løbet af ugen komme og øve teltopsætning, en gruppe har gjort det, en anden gør det Torsdag.

Kan lige tilføje, at vi ( eller de optrædende, skal på scenen onsdag formiddag )

Vi glæder os til en hyggelig festival, sammen med jer 🙂

Hej 😊

Denne uges skriv bliver lidt anderledes, da vi har sendt vores dedikerede skribent, digter, sanger ja kært barn har mange navne til solskinsøen Bornholm.

Vi vil prøve at følge ånden og lægger ud med en lille historie, skrevet til alle jer fra alle os i klub 144!

Der var engang en klub der lå langt væk fra storbyens larm.

Klub144 var kendt som verdens bedste klub blandt børnene i Bagsværd og faktisk hele verden rundt. Klub144 lå ved den smukke Bagsværd Sø og tilbød en bred vifte af fritidsaktiviteter, som gjorde det til det ideelle sted for børn at tilbringe deres eftermiddage efter skole.

Regitze var den venlige dyrepasser i klubben, som altid havde en kærlig hånd til dyrene, der boede i klubben – fra kaniner til hamstere og papegøjer. Michael stod for mad og cafeen, hvor han forkælede børnene med lækkerier og sunde snacks. Kolja var computerentusiasten, der sørgede for, at børnene havde adgang til de nyeste spil og teknologier i computerrummet.

Stig var den ultimative rock star i klubben. Med sit talent for musik formåede han at inspirere og underholde børnene med spændende musikalske workshops og koncerter. Mathias var Stigs partner i musikrummet og var også en sand mester til CS2. Han lærte børnene at udvikle deres egne skills i CS2 og i dag er nogle blevet professionelle. Naja ledte kreaværkstedet og opmuntrede børnene til at udfolde deres kreative evner gennem kunst og håndværk.

Sammen udgjorde klub144 et fantastisk hold, der arbejdede hårdt på at sikre, at børnene havde en uforglemmelig oplevelse hver dag i klubben. Og takket være deres engagement og dedikation voksede klub144 til at blive et sandt fristed for børnene i Bagsværd, hvor glæde, venskab og kreativitet blomstrede.

Slut prut finale 😉

Her kan i se næste uges aktiviteter samt sommerferieplan:

Uge 25

  Sommerferie 2024

  Vi glæder os til at se jer i klub144

  Kærlig hilsen

  Personalet i Klubben

  Nyttige links:

  Gladsaxekortet: Portal (cpos.dk)

  Klub 144: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

  Menu uge 25

  Mandag: Kyllingespyd med salat og dressing

  Tirsdag: Kyllinge frikadeller på rugbrød med surt

  Onsdag: Kartoffelsalat med Pølser

  Torsdag: Spaghetti med kødsovs

  Fredag: Hjemmelavet koldskål med jordbær

  Hej😎

  Hvor har den forgangne uge dog været dejlig!

  Alle I nye børn, har bare været helt fantastiske, søde og ivrige, og vi glæder os til at tage hul på endnu en uge i jeres skønne selvskab.

  Vi håber også, at I er faldet godt til, og så småt er ved at finde fodfæste i klubben. Skulle der være noget som driller, så hiv fat i os med det samme, så vil vi som lovet i sidste uges skriv, smide hvad vi har i hænderne og hjælpe alt vi kan!

  Sommerfest:🥳

  Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag d.5.9.24, der afholder vi nemlig vores store og traditionsrige sommerfest for klubbens børn og voksne. I medbringer et tæppe og en madkurv til jeres egen familie, og så spiser alle ellers udenfor på græsset i vores smukke have.

  Børnene vil optræde med sang og dans, og der vil være den store kagedyst, hvor en upartisk og topkvalificeret dommer, vil udvælge en vinderkage blandt mange lækre af slagsen. Børnene/familierne, som har lyst til at bage en kage til dagen, tilmelder sig i klubbens café.

  Gladsaxekortet:💰

  Vi har en fornemmelse af, at langt de fleste har fået anskaffet sig et Gladsaxekort, hvilket er helt fantastisk😀Det er også vores fornemmelse, at børnene har brugt dem flittigt, og i nogle tilfælde, måske også lidt for flittigt😅Vores erfaringer fortæller os, at det er super spænende i starten, og så skal der handles!- forbruget vil falde stille og roligt og som regel finde et naturligt leje.

  Det er dog altid en god ide at forventningsafstemme, så ta en snak derhjemme, om hvad som er et rimeligt forbrug i jeres familie.

  Vi forsøger også at holde øje med forbruget hos børnene, men det kan sommetider være svært med så mange børn. 

  En hel del af børnenes kort kan ikke scannes ind, men skal “slås op i systemet”, det er ret tidskrævende når der en lang kø til dagen ret.

  Så kære forældre, er I ikke søde at gå ind på Gladsaxekortets hjemmeside, og sæt et hak ✅ ved “må bruges i fritidsklubber”, det gør det hele meget nemmere for alle😉I finder et link til hjemmesiden længere nede⬇️

  Et lille digt til de nye børn:🍀

  I kom I så I sejrede

  rammen var sat og vi fejrede det

  Jeres entre blev hugget i sten 

  for evigt vi vil mindes

  For I er børn som børn er flest

  I spørger en del men griner mest

  og nye øjne ser jo alt det meget lidt I misser

  I holder os på tæerne

  Som tiden går vil I alle høste

  oplevelser venskab og opmærksomhed på at trøste

  En god kammerat som har det svært  

  vil nyde godt af jeres omsorg

  Men hold nu fast og giv ej slip

  kast alt i ringen få ej et flip

  i livet går det op og ned sådan er det også med klubben

  men vedholdenhed det lønner sig

  Fulde af taknemlighed vi sværger

  nu er det jeres tur og I server

  skab og form  klubben i jeres navn

  og byg en bro til fremtiden

  Tak for opmærksomheden, håber I fangede budskabet, på trods af digterens ret tvivlsomme lyriske færdigheder, indenfor digte i fri og ubunden form 🤪 

  Men velkommen i klubben, vi har kridtet skoene og står klar i startblokken til at løbe jer i møde,  vi glæder os helt rundt på gulvet til at se jer🤩

  Kærlig hilsen

  Klub 144🥰

  Nyttige links:

  Gladsaxekortet: Portal (cpos.dk)

  Klub 144: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

  Ugeplan:🎯

  Uge 24

  Kig med fordel på den vedhæftede ugeplan, for at få et overblik⬇️

  Menu uge 24

  Mandag: Pasta med hjemmelavet pesto

  Tirsdag: Grov toast

  Onsdag: Forårsruller med soya og sød chilisovs

  Torsdag: Dürum med kylling kebab, salat og dressing

  Fredag: Hjemmelavet koldskål med ananas

  · Klub 144

  Hej😎

   Velkommen 🤗

  Vi vil gerne byde alle de nye børn og (forældre) hjertelig velkommen i klub 144.❤️

  I dag er en stor dag, som vi ved, at mange har set frem til, og ved I hvad, personalet i klubben er ingen undtagelse. Nøj hvor har vi glædet os!😀

  I vil nu, ligesom mange børn før jer, tage hul på et nyt og spændende kapitel i jeres liv.  Et aktivt og indholdsrigt fritidsliv fyldt med både glæde og sjov og ballade. I vil blive mødt af klubbens søde voksne, som er 100% omsorgsfulde, og selvom vi er tilpas fjollede, er vi fagligt bevidste, og tager  vores arbejde meget seriøst. I vil blive en del af vores store klub-familie, hvor oplevelser og aktiviteter, vil bringe os alle tættere på hinanden, til gode for relationen og fællesskabet, både på tværs af alder og skoler. Mange af disse relationer, vil for manges vedkommende føre til langvarige venskaber.

  Opstart🏁

  Vores oplevelser med nye børn som starter i klubben er, at langt de fleste falder hurtigt til, sluger det hele råt, og  bliver en integreret del af klubben. Vi har dog også oplevelser og erfaringer med børn, som syntes at det godt kan være lidt svært i begyndelsen, og det er derfor rigtigt vigtigt, at I kontakter os voksne i klubben hurtigst muligt, hvis I har en fornemmelse af, at jeres barn tumler lidt med det. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe med de udfordringer som går udover trivslen, og det gælder i øvrigt igennem hele klublivet! I dag mandag, samler vi alle de nye børn kl. 15.00 og får budt dem ordenligt velkommen, og fortæller dem hvad der er op og ned i forhold til opstarten i klubben.

  Prioriter klubben❤️

  Hvis ovenstående skal have de bedste forudsætninger for at lykkes, er det derfor også enormt vigtigt, at I benytter klubben regelmæssigt, og f.eks. laver aftaler med hinanden om at følges i klub, det kan I forældre med fordel støtte op om, måske ved at lave aftaler med andre forældre om dage, hvor jeres børn skal i klub sammen. Klublivet kan sagtens kombineres med andre fritidsaktiviteter, og bør prioriteres højt!

  Aktiviteter⚽

  Vi har rigtig mange forskellige aktivitetsmuligheder her i klubben, og der vil være noget for alle:

  Klik på >Uge 23<

  Diverse sportsaktiviteter, musik og sang i bands, kreativ udfoldelse i vores atelier, gaming i computerrummet, et mangfoldigt udeliv i fantastiske omgivelser, såsom mad på bål, sejle på Bagsværd sø, klappe og passe kaniner, chinchillaer og mus. Vi afholder desuden forskellige turneringer i både bordtennis og pool, og FIFA 2024, men også forskellige skøre “pop op konkurrencer” dukker op med jævne mellemrum.

  Vi udsender hver eneste uge, et nyhedsbrev, hvor vi vedhæfter en ugeplan, som med fordel kan printes ud og hænges op på opslagstavlen eller køleskabet derhjemme. Besøg også vores hjemmeside for generel info om klubben: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

  Caféen i klubben😛

  Der vil hver dag være mulighed for at købe dagens ret og en forfriskende juice, og man kan desuden købe en nøddeblanding, frugt, frugtstænger, riskiks eller en skive knækbrød med smør. Alle herlighederne betales med Gladsaxekortet, som kan bestilles via dette link: Portal (cpos.dk)

  Så kære børn, velkommen i klubben, vi står klar med åbne arme når I ankommer senere i dag , og vi glæder os helt tosset til at tage imod jer🤪🤗

  Kærlig hilsen

  Klub 144

  Menu uge 23

  Mandag: Biksemad med surt

  Tirsdag: Tomatsupper med suppehorn

  Onsdag: Grundlovsdag holder vi lukket⛔

  Torsdag: Grillpølser med brød

  Fredag: Koldskål med kammerjunker

  Hej😎

  Det bliver en skøn uge i klubben, det ved vi bare! Og hvor ved vi så det fra, spørger I?
  Det er ganske enkelt fordi, at som vores vedhæftede ugeplan(til udprint) beskriver så fint, er der en masse spændende og sjove muligheder for en aktiv og begivenhedsrig uge, i samvær med en masse skønne mennesker.

  Så er der jo også den store Gallafest for 6 klasserne på fredag d. 31.5, og som beskrevet i sidste uges skriv, bliver det en aften med blandede følelser, men den perfekte afslutning for en fantastisk årgang🥰

  Vi afholder også en stor og prestigefyldt Royal Run- præmieoverrækkelse i dag mandag kl.15. Det gør vi, som en flot afslutning og markering af den store begivenhed, som løb af staben 2. pinsedag, der er i øvrigt to præmier i spil.🥇🏃‍♀️👑

  Det var en begivenhed, som hos mange fremkalder den helt store følelse af fællesskab, og med den snarligt kommende EM-slutrunde i fodbold, som kan bringe samme følelse frem i os, har undertegnet forsøgt, at skive en lille klubsang på vores nationalhymne: “Der er et yndigt land”- her beder jeg jer om at udvise både rummelighed og rigelige mængder af overbærenhed.😅🙏

  Uge 22

  Kom vi prøver, 1, 2, 3 , syng!🗣🎶

  Det er en dejlig klub,
  som ligger her ved søen
  et rigtigt åndehul
  et rigtigt åndehul.
  Placeringen er rigtig fin,
  vi godt gemt væk ved skoven
  og det er vores klub
  og det er vores klub.

  Kom og slå jer løs,
  her i vores skønne villa
  vi er her jo for jer
  vi er her jo for jer.
  Vi laver mange skøre ting,
  vi ikke rigtig kloge
  men det er kærlig ment
  ja det er kærligt ment.

  Så tilbring tiden her,
  det vil I ik fortryde
  for samvær vejer tungt
  ja samvær vejer tungt.
  Og kære børn vi savner jer,
  når I os ej besøger
  slå nu vejen forbi
  slå nu vejen forbi.

  Når I nu vokser op,
  og kigger lidt tilbage
  og minder titter frem
  og minder titter frem.
  Så håber vi I husker os,
  og alle glade dage
  vi sammen nød i flok
  vi sammen nød i flok.

  Til slut vi råber højt hurra,
  for klubben over alle
  lad Danmark høre jer
  lad Danmark høre jer.
  Så tak for os og tak for jer,
  fordi vi sammen skaber
  et dejligt fritidsliv
  et dejligt fritidsliv.

  Tak for indsatsen, I gjorde det flot! og jeg håber at vi stadig er venner🙏😅

  Så vel mødt i klubben, vi glæder os helt tosset til at se jer🤪😍

  Kærlig hilsen
  Klub 144🥰

  Menu uge 22
  Mandag: Rustikke flødekartofler.
  Tirsdag: Mini pizza.
  Onsdag: Pastaret med tomatsovs.
  Torsdag: Frikadeller med kold kartoffelsalat.
  Fredag: Appelsinkoldskål.

  Klub144

  Hej😎

  Velkommen tilbage i klubben i uge 21, vi håber at I har nydt nogle dejlige dage sammen, og måske fik nogle af jer oven i købet set pinsesolen danse☀️💃

  Året sommerfest🎉 🌞

  Sommerfesten skulle have været afviklet torsdag d.22.6, men vil blive flyttet til efter sommerferien.

  Tidligere erfaringer har vist os, at det aldrig er godt for fremmødet at lægge sommerfesten samtidig med en fodbold-slutrunde, i denne omgang er det EM i Tyskland, som vores oprindelige dato clasher med.

  Så derfor flyttes sommerfesten til torsdag d. 5.9.24.  Så sæt et stort og tydeligt kryds i kalenderen den dag, vi håber nemlig at se rigtig mange børn og voksne, til denne traditionsrige klub-begivenhed, som udover musikalsk underholdning og fælleshygge/spisning, også vil byde på den store kagedyst.

  Så kære børn, husk at tilmelde jer konkurrencen i klubbens café, så vi kan diske op med mange forskellige og lækre kager, som i øvrigt vil blive bedømt og prøvesmagt af en yderst kvalificeret dommer, som efter kåringen af en vinder, vil lade os allesammen smage på alle kagerne😋🍰

  Kaniner🐰

  Kære kaninejere, I bedes tænke godt og grundigt over, om I stadig har lyst til at stå med ansvaret og plejen af jeres kaniner.

  D. 1.6, starter der en masse nye børn, som med garanti gerne vil overtage.

  Nogle af vores nuværende ejere kommer ikke så hyppigt længere, endda kun når solen skinner, det er ikke holdbart!

  Så mærk efter, har I stadig lysten og tiden til det store ansvar? Ta evt. en snak med Regitze😊

  Farvel  til 6 klasserne😪

  Vi kommer ikke uden om det, vi skal så småt til at tage afsked med vores 6 klasser😪hvor blev tiden dog af?- men vi slipper dem ikke uden et brag af en Gallafest. En fest som afholdes fredag d. 31.5, fra kl.18-21. Så kan vi tage ordentlig afsked med hinanden.🤗

  Det bliver med garanti både sjovt, men helt sikkert også vemodigt, for hvor har det bare været en fantastisk flok unge skønne mennesker, som vi med sjask våde øjne, men fortrøstningsfulde, nu sender videre på livets vej pøj, pøj.🥰

  Husk søde unger, I vil ikke blive glemt!

  Vi har så mange gode og sjove minder af se tilbage på, og I er altid velkommen til, at komme forbi og hilse på. Det vil vi faktisk sætte stor pris på.🥰

  Tak for alt, vi ønsker jer alt godt i fremtiden, og må de gode venskaber I har dyrket og vedligeholdt i klubben, udvikle sig og holde langt ind i fremtiden.🙏😊

  Royal Run👑🏃

  Til slut vil vi lige huske at hylde alle dem, som deltog i årets Royal Run, 2. Pinsedag, I er alle bare super seje, og vi letter på hatten🎩Godt gået(løbet🤪)

  Vores alles sammens løbe-guru Stig, Aka “Geparden fra Holbæk” som pt. ligger i stræk i et ilttelt, sender et annerkendende “Thumbs up”👍, til alle dem som deltog , både i løbet, men også i det lange træningsforløb som lå forud løbet.

  Så velkommen i klubben, til endnu en uge med fuld drøn på, kig med fordel på den vedhæftede ugeplan for detaljer om ugens tilbud og muligheder.

  Vi glæder os helt rundt på gulvet til at se jer🤪

  Kærlig hilsen

  Klub 144🥰

  Nyttige links:

  Uge 21

  Gladsaxekortet – Betalingskort

  Menu uge 21

  Mandag: Lukket⛔

  Tirsdag: Toast

  Onsdag: Bagte kartofler m. tzatziki

  Torsdag: Pølser med brød på grillen

  Fredag: Kyllingespyd m. salat og dressing

  · Klub 144

  Hej😎

  Velkommen tilbage i klubben i uge 21, vi håber at I har nydt nogle dejlige dage sammen, og måske fik nogle af jer oven i købet set pinsesolen danse☀️💃

  Året sommerfest🎉 🌞

  Sommerfesten skulle have været afviklet torsdag d.22.6, men vil blive flyttet til efter sommerferien.

  Tidligere erfaringer har vist os, at det aldrig er godt for fremmødet at lægge sommerfesten samtidig med en fodbold-slutrunde, i denne omgang er det EM i Tyskland, som vores oprindelige dato clasher med.

  Så derfor flyttes sommerfesten til torsdag d. 5.9.24.  Så sæt et stort og tydeligt kryds i kalenderen den dag, vi håber nemlig at se rigtig mange børn og voksne, til denne traditionsrige klub-begivenhed, som udover musikalsk underholdning og fælleshygge/spisning, også vil byde på den store kagedyst.

  Så kære børn, husk at tilmelde jer konkurrencen i klubbens café, så vi kan diske op med mange forskellige og lækre kager, som i øvrigt vil blive bedømt og prøvesmagt af en yderst kvalificeret dommer, som efter kåringen af en vinder, vil lade os allesammen smage på alle kagerne😋🍰

  Kaniner🐰

  Kære kaninejere, I bedes tænke godt og grundigt over, om I stadig har lyst til at stå med ansvaret og plejen af jeres kaniner.

  D. 1.6, starter der en masse nye børn, som med garanti gerne vil overtage.

  Nogle af vores nuværende ejere kommer ikke så hyppigt længere, endda kun når solen skinner, det er ikke holdbart!

  Så mærk efter, har I stadig lysten og tiden til det store ansvar? Ta evt. en snak med Regitze😊

  Farvel  til 6 klasserne😪

  Vi kommer ikke uden om det, vi skal så småt til at tage afsked med vores 6 klasser😪hvor blev tiden dog af?- men vi slipper dem ikke uden et brag af en Gallafest. En fest som afholdes fredag d. 31.5, fra kl.18-21. Så kan vi tage ordentlig afsked med hinanden.🤗

  Det bliver med garanti både sjovt, men helt sikkert også vemodigt, for hvor har det bare været en fantastisk flok unge skønne mennesker, som vi med sjask våde øjne, men fortrøstningsfulde, nu sender videre på livets vej pøj, pøj.🥰

  Husk søde unger, I vil ikke blive glemt!

  Vi har så mange gode og sjove minder af se tilbage på, og I er altid velkommen til, at komme forbi og hilse på. Det vil vi faktisk sætte stor pris på.🥰

  Tak for alt, vi ønsker jer alt godt i fremtiden, og må de gode venskaber I har dyrket og vedligeholdt i klubben, udvikle sig og holde langt ind i fremtiden.🙏😊

  Royal Run👑🏃

  Til slut vil vi lige huske at hylde alle dem, som deltog i årets Royal Run, 2. Pinsedag, I er alle bare super seje, og vi letter på hatten🎩Godt gået(løbet🤪)

  Vores alles sammens løbe-guru Stig, Aka “Geparden fra Holbæk” som pt. ligger i stræk i et ilttelt, sender et annerkendende “Thumbs up”👍, til alle dem som deltog , både i løbet, men også i det lange træningsforløb som lå forud løbet.

  Så velkommen i klubben, til endnu en uge med fuld drøn på, kig med fordel på den vedhæftede ugeplan for detaljer om ugens tilbud og muligheder.

  Vi glæder os helt rundt på gulvet til at se jer🤪

  Kærlig hilsen

  Klub 144🥰

  Nyttige links:

  K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

  Gladsaxekortet – Betalingskort

  Menu uge 21

  Mandag: Lukket⛔

  Tirsdag: Toast

  Onsdag: Bagte kartofler m. tzatziki

  Torsdag: Pølser med brød på grillen

  Fredag: Kyllingespyd m. salat og dressing