Ny medarbejder i atelieret

Hej alle sammen. Jeg er rigtig glad for at jeg har fået lov til at arbejde i Klub 144’s atelier (tidligere kreaværksted). Jeg kommer nogle dage i marts, men starter først rigtig med arbejdet 1. April.

Jeg hedder Sofie og er 40 år. Jeg bor i Bagsværd med min mand og mine to børn på 1 og 10 år. Min ældste søn på 18 år er flyttet hjemmefra.

Jeg er uddannet arkitekt med speciale i Landskabs- og Havekunst. Det vil I nok høre mere om, når jeg laver arkitekturprojekter med jer, men min primære interesse ligger inden for billedkunst. Jeg er selv aktiv kunstner og laver udstillinger og sælger billeder. I kan se noget af mit arbejde på www.allermann.dk

Jeg er vokset op i en kunstnerisk familie, så det har altid været naturligt for mig at udtrykke mig kreativt. Jeg elsker at prøve nye udtryk af og lære nye teknikker. Jeg tror på at alle mennesker har skabende evner. Det handler bare om at lære hvordan, at have mod og at øve sig. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle jer dejlige børn og at lave en masse sjove ting med jer i atelieret.

Jeg har mødt Naja og vi har allerede en masse fede idéer til hvad vi kan lave med jer. Naja vil få mere tid til syaktiviteterne og jeg vil introducere jer for nogle nye spændende aktiviteter. Vi vil også indrette lidt om i atelieret og sætte i stand, så der bliver rigtig flot med nye møbler og nye farver.