Glædelig Jul & Godt Nytår !!

Så fik vi endelig indviet vores nye store kanin-hus. Der var næsten 80 børn til indvielsen med varm kakao og pølser med brød. Et meget stort hit er den udendørs “kravlegård” med hø, hvor mange af jer allerede har benyttet den sammen med kaninerne. Og det indendørs puslerum vil blive klargjort i starten af januar, men er også et dejligt stort rum til at børste kaniner, klippe kløer , holde dyremøde osv.
Alt i alt et super godt nyt sted for kaninerne og deres ejere.

Vi har lavet en aftale med Det danske landbrugs videnskabelige fakultet ( Landbo Højskolen) om at de tilser kaniner og får mindst hver 3. måned, og da de var på besøg her i december, fik vi megen ros for både bure og omgivelser.

Da der har været en del at se til her i december måned, vil ventelister med børn der er skrevet på til en kanin, først blive aktiveret som det første i 2010, og ligeledes med dyremøderne.

Det kommer til at blive sådan at der skal være 2 børn om hver kanin. Således kan i aftale hvem der fodrer og hygge på de dage i kan. Prisen vil være 25,- pr. måned og betales 2 gange halv-årligt. Januar og Juli.

Kaninerne skal fodres og plejes hver dag, og det er børnenes eget ansvar at sørge for at dette sker. Ved sygdom og fx. arrangementer på skolen kan vi i klubben sørge for din kanin, men besked skal gives telefonisk til klubben senest dagen før af hensyn til planlægning med personalet.

Alternativt vil ejerskabet blive frataget børnene der IKKE passer deres kaniner, så andre der gerne vil, får muligheden.

Vi glæder os meget til det *ny* udendørsliv i 2010.

Kim, udelivs-medarbejder.