Hej 😊

Denne uges skriv bliver lidt anderledes, da vi har sendt vores dedikerede skribent, digter, sanger ja kært barn har mange navne til solskinsøen Bornholm.

Vi vil prøve at følge ånden og lægger ud med en lille historie, skrevet til alle jer fra alle os i klub 144!

Der var engang en klub der lå langt væk fra storbyens larm.

Klub144 var kendt som verdens bedste klub blandt børnene i Bagsværd og faktisk hele verden rundt. Klub144 lå ved den smukke Bagsværd Sø og tilbød en bred vifte af fritidsaktiviteter, som gjorde det til det ideelle sted for børn at tilbringe deres eftermiddage efter skole.

Regitze var den venlige dyrepasser i klubben, som altid havde en kærlig hånd til dyrene, der boede i klubben – fra kaniner til hamstere og papegøjer. Michael stod for mad og cafeen, hvor han forkælede børnene med lækkerier og sunde snacks. Kolja var computerentusiasten, der sørgede for, at børnene havde adgang til de nyeste spil og teknologier i computerrummet.

Stig var den ultimative rock star i klubben. Med sit talent for musik formåede han at inspirere og underholde børnene med spændende musikalske workshops og koncerter. Mathias var Stigs partner i musikrummet og var også en sand mester til CS2. Han lærte børnene at udvikle deres egne skills i CS2 og i dag er nogle blevet professionelle. Naja ledte kreaværkstedet og opmuntrede børnene til at udfolde deres kreative evner gennem kunst og håndværk.

Sammen udgjorde klub144 et fantastisk hold, der arbejdede hårdt på at sikre, at børnene havde en uforglemmelig oplevelse hver dag i klubben. Og takket være deres engagement og dedikation voksede klub144 til at blive et sandt fristed for børnene i Bagsværd, hvor glæde, venskab og kreativitet blomstrede.

Slut prut finale 😉

Her kan i se næste uges aktiviteter samt sommerferieplan:

Uge 25

  Sommerferie 2024

  Vi glæder os til at se jer i klub144

  Kærlig hilsen

  Personalet i Klubben

  Nyttige links:

  Gladsaxekortet: Portal (cpos.dk)

  Klub 144: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

  Menu uge 25

  Mandag: Kyllingespyd med salat og dressing

  Tirsdag: Kyllinge frikadeller på rugbrød med surt

  Onsdag: Kartoffelsalat med Pølser

  Torsdag: Spaghetti med kødsovs

  Fredag: Hjemmelavet koldskål med jordbær