Stemningsrapport fra Tjekkiet

Fredag d. 12 februar tog en flok unge, børn og medarbejdere afsted fra klub 144. Målet var skiferie i Tjekkiet. 18 timers buskørsel skulle overståes førend vi kunne spænde skiene og kaste os ud på blå,røde og sorte pister. Nogle af os havde stået på ski før, andre skulle først lære det. Vi bor på et super lækkert pensionat med ca 400 meter til lifterne. Området er overskueligt hvilket betyder at vi kan færdes over det hele, sammen og hver for sig for siden at mødes på en udendørs cafe og samle op på dagens oplevelser.

Vi har været forskånet for skader, dog skal jeg på skrivende stund på skadestuen med af de unge, som slog hovedet ind i en dørkarm og højst skal sandsynligt have et par sting. Vi følger op på denne breaking news.

Men kort sagt, super god tur med pragtfulde deltager.