Last Breaking News fra Tjekkiet

Så er det den sidste dag i Tjekkiet, skiene og kufferterne er pakket og vi er klar til at tage hjem. Vi kører mod danmark i morgen aften kl ca. 18, tager færgen kl 6 søndag morgen og regner med at være fremme ved klubben kl 10-11. Det har været fantastisk hyggeligt, sjovt og aktivt, med masser af oplevelser… Vi har været i svømmehal, på løjperne, spillet spil og grinet en hel masse. Vi har gudskelov ikke brækket noget hverken arme eller ben. Vi er stolte over at Joel IKKE er styrtet overhovedet, og at klub Pinievej løb med sejren over flest styrt og dermed fik “styrt”hatten med hjem til evigt eje. Vi gentager succesen til næste år samme sted, og modtager gerne tilkendegivelser på forhånd fra jer der vil med. SJOVT har det i hvert fald været… Vi glæder os allerede til næste år og vi håber at der er mange der har lyst til at gøre pisterne sikre med os til næste år.

Du kan checke billeder og små video-film fra turen på Facebook Klub 144.