Kære medlemmer og forældre.

Jeg hedder Michael og er jeg er 51 år og uddannet pædagog. Jeg har været ansat i Gladsaxe kommune siden 2004, og har blandt andet har arbejdet i fritids/ungdomsklubben Kilden(2004-2013). De seneste 5 år har jeg været en del af UNIG(ung i Gladsaxe). Jeg glæder mig afsindigt meget over, at jeg har fået mulighed for at arbejde her i skoleklubben 144, hvor min primære arbejdsopgaver vil være, at varetage ansvaret for caféen/salen og for udendørssporten. Jeg er vild med sport og elsker at lege, så turneringer og spontane konkurrencer vil hyppigt dukke op i klubben fremover. Desuden har jeg altid haft en stor forkærlighed for madlavning, både på hjemmefronten, men især sammen med børnene i klubben, hvor jeg håber at kunne inspirere til og vejlede om gode opskrifter og den nødvendige hygiejne som følger med. Med venlig hilsen Michael.