Kære forældre og børn

“På grund af den nuværende situation med gradvis genåbning af skolerne afholdes Stengård Skoles klubtilbud, Klub 144, på selve skolen indtil videre. Forældre til børn som IKKE går på Stengård Skole, og som har brug for pasning til jeres børn efter skoletid, skal kontakte skoleleder Claus Møller på Stengård Skole: 61 33 47 50
Vi kan samtidig oplyse, at:  

Gladsaxe Byråd har den 13. april besluttet, at familier i en periode kan få orlov til deres barn/børn fra SFO og Skoleklub. Det sker med henvisning til COVID-19 (Corona) for at hjælpe familier, der af forskellige årsager ikke ønsker at benytte tilbuddene i en tid, hvor en del forældre er hjemme, blevet arbejdsløse eller af andre årsager ønsker at holde deres barn hjemme efter skoletid. Ved orlov bortfalder forældrebetalingen i den periode, barnet er udmeldt. 

I vil derfor kunne udmelde og få orlov fra jeres barns SFO eller Skoleklub fra og med den 14. april 2020. Orloven kan bevilges for mindst en måned og højest for 6 måneder og kan ikke gives med tilbagevirkende kraft. Det er forløbeligt muligt at søge orlov med henvisning til COVID-10 frem til den 14. juli 2020.

Hvis du ønsker at udmelde dit barn midlertidig fra SFO eller skoleklub og få orlov, skal du skrive til Lars, faglig leder på Stengård Skole,  på mail: larnad@gladsaxe.dk. Efter endt orlov, er der garanteret plads i SFO’en eller skoleklubben.”

Med venlig hilsen 

Claus Møller 
SkolelederStengård Skole