Kære børn og forældre.

Så har jeg lidt nyt til jer igen:) Fra på mandag d.8. februar åbner skoleklubben igen, men kun for 4. klasserne i første omgang. Vores åbningstid er fra kl.14-17 man til fredag. Men der vil være skærpede retningslinjer fortsat, grundet corona epidemien. Det betyder at de børn der bruger klub tilbuddet, skal være klasseopdelt, så vidt det er muligt. Vi har mange børn fra forskellige skoler i Klub 144, det betyder at vi ændrer på rammerne for tilbuddet. Vores aktiviteter vil derfor primært foregå udenfor. Vi har derfor heller ikke åbent for de normale værksteder. Derfor opfordrer vi børn der vælger at bruge tilbuddet, om at have ekstra varmt tøj på efter vejret. Vi vil i den næste periode heller ikke have tilbud om, at man kan købe mad fra vores cafe og opfordrer derfor til, at man selv har lidt eftermiddags mad med hjemmefra, da børnene ikke må gå på tanken i klub tid 🙂 Vi har stadigvæk nød undervisning for 5 og 6 klasserne fra kl.9-13, som er tilknyttet Stengårdskole, efter aftale med skolepædagogerne.

Vi glæder os til at se jer igen. 

Dbh. Stig skoleklub koordinator.