Kære nye børn og forældre.

Det er nu blevet tid til at tilmelde sig skoleklubben 144 for alle jer, der starter her i huset d. 1/6-2021.

Det gør I dels ved at tilmelde jer inde på Gladsaxe kommunes hjemmeside med jeres nem id.

Men vi har også lagt et link ind på vores hjemmeside, som hedder klub144.dk,  hvor I søger  under indmeldelser. 

Når I er inde på vores hjemmeside, har I også mulighed for at smug kigge lidt og se hvad det er vi tilbyder, samt få et ansigt på, hvem det er der arbejder i huset.

Jeg vil også bede jer om, at udfylde en indmeldelses seddel som jeres børn får med hjem af deres lærer i skolen og den skal I returnere hurtigst muligt, dvs. Inden for 14 dage til jeres klasselæren. Jeg vil komme og hente dem, til vores eget kartotek i skoleklubben.

Vi kan desværre ikke afholde åbent hus for jer i år, som vi plejer, grundet omstændighederne ift. Corona, som vi ellers havde glædet os til.

Vi kommer desværre nok heller ikke til at afholde SFO besøgsdage i denne omgang, som vi plejer. Men vi vil se frem til når I starter her d.1 juni og det skal I også gøre, for der vil blive masser af nye muligheder for at udfolde sig.

I skoleklubben 144 kan man spille i band, være medejer omkring en kanin, spille på computer i vores lækre computer rum, Sy-male-lave armbånd og meget mere i vores krea rum, være med til at lave eftermiddagsmad sammen med en voksen i køkkenet samt stå i caféen og sælge mad, samt stå på paddleboard nede på Bagsværd sø sammen med en voksen.

Vi glæder os til at se jer snart!

                           De bedste hilsener fra Stig Skoleklub koordinator

OBS! Der har været lidt bøvl med pladsanvisningens hjemmeside!

Men det skulle være rettet nu:) Dbh. Stig