Kære forældre og børn

Håber i alle har haft en god påske:)  Der er nu blevet åbnet op for børnene på 5. og 6. årgang fra i dag, men kun i de uger, hvor de også er i skole. Det betyder at man kan komme tilbage i klub på halv tid, med andre ord, de uger hvor de har hjemmeundervisning er der ikke tilbud om klub. Børnene på 4 årgang er jo i skole hele tiden, så de må komme hver dag. Der er dog stadig skærpede restriktioner og det betyder, at alle klasser skal holdes adskilt. Derfor vil der ikke være normalt klubtilbud, med alle de værksteder der er under normale omstændigheder. En stor del af klubtilbuddet vil foregå udenfor så det er derfor vigtigt, at man har tøj på efter vejret. Husk også noget eftermiddagsfrugt til jeres barn, da cafe`n ikke er åbent endnu. Til trods for at klubtilbuddet bliver i en tilrettet form, så glæder vi os til at tage imod de børn der kommer i klubben. 

                     Hilsen Personalet i Skoleklubben 144.