Hver med i bagedysten d.17/6 2022 hvor vi holder sommerfest i skoleklubben 144.

I har nu mulighed for at tilmelde jer til vores årlige bagedyst i klubben. Vi har fået 2 dommere udefra, til at komme og bedømme alle de fine kager som plejer at blive sat på bordet. Det er vores tidligere kollega Thorhild som var køkkenchef i klubben samt vores tidligere chef Jolanta, som kommer og er med på selve dagen. Det foregår på den måde, at man må være lige så mange som man vil på et hold. Jer forældre må gerne hjælpe børnene, hvis der er brug for det. Man laver det hele hjemmefra dagen før og tager kagen med i klubben til den store sommerfest, hvor det så er meningen at alle efter dystren, så kan smage noget kage. dysten starter kl.16.00 huset giver kaffe og te. Alt omkring sommerfesten kommer snart op ift. tilmelding til festen osv.

Hilsen Personalet.