Program for sommerfesten på fredag d.17/6

VIGTIGT! Husk stort tæppe til at side på, når i skal spise. Da vi ikke har så mange stole:)

Program:

Kl.16.00-17.30 Vil der være “kage dyst” hvor man kan smage på kagerne bagefter. Der er 14 hold, der er blevet tilmeldt dysten i cafen. Torhild og Jolanta ( to gamle medarbejdere) kommer og er Dommere denne dag. Huset byder på gratis te og Kaffe.

Kl.17.30-18.30 Spiser vi sammen ( man har selv mad med i en kurv samt tallerkner, bestik, drikkelse samt krus til sin egen familie.)

Kl.18.30-19.00 Vil der være “Live musik” på den store scene i salen ( vi opfordre til at man bliver og høre alle bands der optræder, da det ellers er lidt kedeligt at være de sidste, som skal optræde:)

Der vil være bål uden for hele dagen samt forskellige aktiviteter.

Kl. 19.30-20 er der fæller oprydning.

Sommer hilsen Personalet