Året der GAK

Hej🎅

Året nærmer sig sin afslutning, og ligesom med vores kongehus er det tid til at gøre status over året, som er gået.

Dronningens nytårstale samler hvert eneste år mange, mange mennesker foran deres tv skærme, for at få en officiel afrunding på det forgangne år. 

I klub 144 er vi ikke for fine til at “stjæle metoden”, for at forsøge at samle op på året, ved at lade os inspirere af den tilbagevendende royale højtoplæsning af hendes majestæt. Så:

Kære

Børn, forældre, kollegaer, samarbejdspartnere og andet godtfolk. I klub 144 ser vi tilbage på et fremragende år, som har budt på mange glædelige og fornøjelige stunder.

Og at fremhæve nogle af disse stunder frem for andre, vil være som at vælge mellem sine børn, en umulig

opgave!

På trods af dette faktum, vil vi våge pelsen, og alligevel trække nogle af vores store øjeblikke frem. Ikke for at blære os, men for at huske hinanden på, hvor vigtige de er for fællesskabet og for tilhørsforholdet.

Så her i tilfældig rækkefølge, ikke alle, men nogle af årets højdepunkter:

Sommerfesten🌞🎉

Står stadig soleklart i vores hukommelse, som en gigantisk succes, og måske nok den enkeltstående begivenhed, som trak flest mennesker til, og i år var ingen undtagelse. En kæmpe picnic, som fyldte hele grunden og mere til, og som blev krydret med koncert, dans og sang, så ikke et øje var tørt. Vi ser allerede frem mod en ny fest til sommer.

Vilde Vulkaner🌋 

var igen i år en kæmpe oplevelse for vores bands, som optrådte på den helt store scene, foran af tusindvis af børn fra hele landet. En oplevelse vores festivaldeltagere aldrig vil glemme.

Lalandia-turen🏊‍♀️

Altid et trækplaster, og det er sjovt at se morgenfriske børn, som tager tidligt afsted med bus, og vender hjem dødtrætte med røde klorøjne, sent om eftermiddagen. WHATS NOT TO LIKE!

Koncert i Tivoli🎢🎶

Igen i år, deltog vi i klubbernes dag i Tivoli. Det er en dag, som samler børn og unge fra hele landet, og hvor musikken og fællesskabet spiller hovedrollen. Vores bands var (for at bruge Stigs udtryk) MEGA seje, og fyrede den af fra den store scene på plænen, til stor begejstring for et stort publikum.

Sommer og Jule-Lan 💻

Jamen hør nu her!

Det er bare det sjoveste og hyggeligste, og den opbakning og tilslutning til disse arrangementer er bare af en anden verden. Det er en begivenhed, som især mange af vores drenge ser frem til, og kombinationen af fælles spisning/ hygge/overnatning og gaming rammer bare plet hver gang, så alt er godt, også selvom, at hørmen i kælderen, som timerne går, kan blive en anelse krydret🥴

Bio-aften🎬🍿

I vintermørket, samlede 40 børn til sci-fi film, aftensmad og sprøde, varme popcorn, vi gør det igen i 2024,

Fastelavn, Halloween og julebingo🤡

Er alle arrangementer, som fylder vores klub med glade og begejstrede børn, som forstår hvordan man hygger sig i hinandens selskab. Disse tilbagevendende traditioner, lægger vi mange kræfter i, og børnene “betaler tilbage” ved at dukke op talstærkt. I er fantastiske!

Diverse turneringer🏓

Som fylder igennem hele året, og som skaber både sjove og spænende dage, hvor der bliver kæmpet som gale for at ende øverst på podiet.

Dejlig mad🍔

Vi syntes altså at vi formår at lave en masse forskellige og dejlige retter, til en rimelig pris. Vi ved, at det betyder meget for “vores børn”, at der er noget dejligt at spise om eftermiddagen, inden man skal til fodbold, badminton, hjem og gå tur med hunden osv. Det forsætter vi naturligvis med😁

Selvreflektion:👀

Men nu er vi gudskelov ikke så selvfede, at vi ikke tør nævne, hvor der er plads til forbedringer, for det er der helt sikkert.

Vi når nemlig mange børn, men ikke alle. (er det mon realistisk?)

Vi tilbyder mange aktiviteter, men rammer de bredt nok?

Vi er dog optaget af, at både udvikle og forbedre/forfine de tilbud, vi tilbyder i klubben, for at forsøge at “indfange” de børn, som af den ene eller anden årsag, ikke så ofte kommer i klub.

Vi har planer og ideer, men når ikke i mål med dem alle, og vi har planlagte aktiviteter som sommetider ikke bliver gennemført.

Paddleboard på Bagsværd sø plejer at være en ugentlig begivenhed i sommerhalvåret, men i år blev det desværre ikke til mere end et par ture.

At vejret ikke var med os, lyder måske som en dårlig undskyldning, men vi er underlagt nogle ret specifikke krav, i forhold til, hvornår vi må sejle. Men vi har heller ikke været dygtige/ivrige nok, til at gennemføre disse ture, selv når vejrforholdene var til det.

Så vi kigger indad, og er optaget af at forbedre os.

Men når alt kommer til alt, er vi trods vores små fejl og mangler, hamrende stolte af vores klub, og det fritidstilbud vi kan tilbyde børn efter skole. Selvom de større arrangementer trækker både overskrifter og stor tilslutning, så er det vores hverdag, vi virkelig er stolte af.

Vi tilbyder nemlig et frirum præget af faglighed, tryghed, genkendelighed, rummelighed og næstekærlighed. Desuden tilbyder vi en masse muligheder for leg og samvær, samt en platform for udvikling og styrkelse af venskaber på kryds og tværs af skoler og klassetrin, og det er i hvert fald værd at notere sig, for det danner grobund for et godt børneliv, og ikke mindst gode minder og historier, som vi med glæde kan dele med hinanden og andre.

Og med de ord, så vil Stig, Naja, Mathias, Regitze, Kolja, Christina og Michael

ønske jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Vi glæder os helt fjollet til at se jer i det nye år🤩

Kærlig hilsen

Klub 144🥰

Menu uge 51:

Alt godt fra fryseren