Hej🤠

Velkommen tilbage, vi håber at I alle har haft en dejlig ferie, og er kommet godt ind i det nye år🥳

Vi glæder os til at åbne dørene for en masse dejlige børn, som fylder vores klub med smil, latter og god stemning.

I 2024 vil der naturligvis være mange af de genkendelige tilbud og aktivitetsmuligheder, som I kender så godt, og som vi ved trækker en masse børn herhen, så alt er godt🙂

Udeliv/udendørsaktiviteter

Vi har en masse børn, som er udenfor hele året rundt, Bl.a. dem som har kaniner/dyr, de er jo ikke til at drive indenfor😅

Vi har også børn, som render rundt i skoven og på boldbanen uanset vejret, og som bare synes at det er det bedste i verden.

Men det er også et faktum, at vi har en stor gruppe børn, som ynder at sidde foran en skærm, indtil de bliver “smidt væk”, og som meget sjældent kommer udenfor når de er i klub, og det vil vi gerne hjælpe dem med😉

Så efter en god drøftelse i personalegruppen har vi besluttet, at vi i år vil rette mere af vores opmærksomhed på udeliv og udendørsaktiviteter, som en del af det gode klubliv.

Så i det kommende år kan I forvente mere mad på bål, flere voksenarrangerede udendørsaktiviteter og lege, og i det hele taget en større inddragelse af de fantastiske omgivelser vi har lige udenfor døren.

Det bliver ikke sådan, at vi lukker hele klubben af, og tvinger alle udenfor alle ugens dage, men vi vil være optaget af at bruge flere kræfter på at motivere til at deltage i udendørsaktiviteter og lege, som giver frisk luft, røde kinder, bevægelse og sved på panden.

Vi begynder at skrue mere op for det nye tiltag, i løbet af det tidlige forår, men vil også tyvstarte på smukke vinterdage.

Vi voksne vil både sammen, og hver for sig, tage teten med at arrangere og motivere til udelivsaktiviteter, og som sagt vil der stadigvæk være genkendelige aktiviteter både inde og ude.

I den kommende uge vil der f.eks. være:⬇️

Kaninmøde🐰

Tirsdag d. 9.1 kl.14.30 – Hvem ønsker at fortsætte som kaninejere, og er der nogle som ønsker at afstå – er Bl.a. på dagsordenen.

Atalier-møde🎨

Onsdag d.10.1 afholder Naja et møde i Atalieret, om hvilke muligheder der er for kreativ udfoldelse, men også hvordan man bruger værkstedet hensigtsmæssigt.

Skomagerturnering

Torsdag d. 11.1 afholder vi en turnering i skomager, ja det gode gamle billardspil med kegler, to hvide og en rød kugle, og nok mest kendt fra brune værtshuse (har jeg hørt😇). Meld dig til hos Michael i caféen.

Brætspil♟

Vi har gang i en masse forskellige brætspil, det fortsætter vi med i denne uge, det er bare så hyggeligt.

Musik🎶

Julen er vel overstået, og nu skal de forskellige bands til at øve sig på nye numre🎵

Computerrum💻

Fortnite turnering på tirsdag d.9.1 og E-sport for 6 klasserne på torsdag d.11.1

Vil man have det helt store overblik over det kommende år i klubben, henviser vi til vores vores hjemmeside, under rubrikken aktiviteter: K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

I ønskes alle et godt nytår og vi glæder os helt fjollet til at se jer🤪

Kærlig hilsen

Klub 144🥰

Menu uge 2

Mandag: Nachos m. ost, salsa og kylling

Tirsdag: Spaghetti m. kødsovs

Onsdag: Toast

Torsdag: Thairet m. kylling og kokosmælk

Fredag. Forårsruller m. soya