Hej😎

Så blev det en realitet, foråret er ankommet, og med sig bringer det lys og lunere dage, skønt!

Niveauet for skribentens vrøvl og nonsens kan i denne periode, have en stigende tendens, som bør tages med et grand salt, sænkede skuldre og en god portion overbærenhed.

Eksperter fra ind-og udland, har i øvrigt for længst kastet håndklædet i ringen, og siger samme stemmende, om så de fik et hundrede år mere, virker det helt og aldeles usandsynligt, at kunne finde bare et minimum af fornuft, samt en flig af forståelse af manden og alt hans vrøvl.

Nedenstående⬇️ giver i øvrigt på ingen måde et overblik over ugens aktiviteter, snarere tvært i mod.

Så det er nok bedst, hvis man bare møder op, og med egne øjne konstaterer, hvilke fortræffeligheder klubben byder på.

(Anbefales på det kraftigste)

Torsdags-Bingo

På torsdag, spiller vi et ordentlig slag Bingo, og det vil I bare ikke gå glip af!-

Der vil være lækre præmier på højkant og stemningen vil være elektrisk⚡

Vi starter kl.14.30 og giver den fuld gas frem til kl. 16.30, så kom frisk!

(Det er sandt😀)

Atalier:🎨

Påsken er lige om hjørnet, og som Naja siger, så laver pynten jo ikke sig selv. Så hvad med at overraske familien med noget sjovt og kreativt påskepynt, som kan pryde påskebordet og vinduskarmen hos mormor eller onkel Henning.

Det vil med garanti blive modtaget med både ros og savlfremkaldende påskeæg.🐣

Marts er desuden international-hæklemåned, det vil Naja gerne markere og vil derfor lære fra sig, til dem som kunne være interesseret, så kom forbi og lær det gamle og smukke  håndværk.

(Det er sandt😀)

Kaninerne:🐰

Er blevet solgt og erstattet af et bassin med opdrættet kælelaks, og bare lige til en orientering, så svømmer de mod uret i ulige uger.

Regitze udtaler i en kort kommentar til et komplet ukendt og ligegyldigt medie, at når man først har lært dem at kende,  fremstår de faktisk ret nuttede, giv dem en chance siger hun, og lover i mellem to vejrtrækninger, at man over tid vænner sig til lugten. 🐟😷

(Det er gas🤪)

Computerrummet:💻

Er blevet nedlagt og omdannet til et yoga studio, og vil i denne uge danne rammen for fælles-refleksion, udstrækning og sjælefordybelse. I vil lære at trække vejret på 12 og 24🥴 og Kolja vil undervejs recitere søvndyssende lyde, fra den store hvalsangbog , Namaste🙏🐋

(Det er gas🤪)

Musik:🎶

For at imødekomme gentagende ønsker fra den alternative musikscene, vil Stig og Mathias forlange, at børnene i de forskellige bands, udelukkende benytter følgende instrumenter:

Didgeridoo, Rumsterstang og kazoo. De har af uvisse årsager, og alt for længe overset, ja måske ligefrem nægtet disse instrumenters berettigelse, men det er slut nu!

Kom frisk og husk høreværn.😲

(Det er gas🤪)

Udeliv:🌳

Afholdes hele ugen indenfor🧐

(Det er gas🤪)

Royal Run:👑🏃

For at forfine løbeteknikken, inden sommerens RR-deltagelse, vil løbe-Guru Stig, AKA: “Geparden fra Holbæk” introducere “Run and Sleep”, hvor man ganske rigtig som ordet hentyder, sover mens man løber.🏃‍♀️😴

Det er en videreudvikling af hans store succes “Sleep while working” som han igennem tiden, har høstet utallige roser og anerkendelse for.

Husk at det er hver mandag kl. 15.00, og det er en fordel at møde træt op!😴

(Det er gas😅)

Åbent hus: 🏠

Onsdag d. 6.3.24 i tidsrummet fra  kl.15.30-16.30 holder vi åbent hus for alle kommende klubbørn og deres forældre.

Vi glæder os til at tage imod en masse nysgerrige børn og voksne, og præsenterer dem for vores fantastiske klub. Vi serverer  kaffe og te til de voksne og bålsuppe til børnene.

( Den her er altså god nok😀)

Tak for opmærksomheden, og modtag en oprigtig og ærlig undskyldning, for mængden af pladder og vås, det stak lidt af!

Vi glæder os dog stadig helt fjollet til at se jer🤪 

Kærlig hilsen

Klub 144🥰

Menu uge 10:

Mandag: Hjemmelavet pizza

Tirsdag: Toast

Onsdag: Kartoffelporresuppe(På bål)

Torsdag: Hjemmebagte boller med smør/syltetøj

Fredag: Wokret med kylling og kokosmælkSe mindre