Klub 144

 

Hej😎

En helt ny uge er begyndt, og vi vil gerne starte den med en dybfølt beklagelse. Ja vi lyver ikke, der render i skrivende stund salte tårer ned af kinderne på forfatteren, som måtte indse, at vi har skuffet tusindevis af børn med erklæringen om, at en af sidste uges aktiviteter, af sikkerhedsmæssige årsager ikke kunne gennemføres, bl.a. fordi højt profilerede metrologer(ingen nævnt ingen glemt) havde undladt at kontakte forfatteren og fortælle at foråret var sat på “Stand by.”

Men, for der et men!

Det betyder jo egentligt bare, at vi kan glæde os over, at vi bl.a. har en skater konkurrence til gode, som vil blive afviklet så snart vejret arter sig. Vi sætter vores lid til, at ugen efter påskeferien bliver badet i sol, eller i det mindste holder tørt. ☀️🛹

Status på vores køkken:❗

Det lysner så småt med hensyn til vores køkken. Fagfolk fra den øverste hylde er efter sigende sat på opgaven, og forventer at påbegynde arbejdet inden påske. Vi håber, nej vi forventer, at køkkenet er fuldt opperationelt igen efter påskeferien.🙏 så vi igen kan lave nogle lækre og spænende retter.😋

Aktiviteter i uge 13

I denne uge skal man være opmærksom på “pop-up konkurrencer”  så som: “gæt en kendt”, “musikquiz” og “hvem bliver først færdig”. vil I vide hvad det handler om, så bliver I nød til at komme i klub.😜

På fredag afholder vi det uofficielle klubmesterskab i “ballonstafet” ,det kræver mod, vedholdenhed og ikke mindst evnen til at puste balloner op i et rasende tempo.🎈

Atelier:🎨

Temaet i næste uge vil fortsat være præget af den kommende påske, desuden vil der være mulighed for at lave de fineste Gelelys, kom frisk🥰

Efter påskeferien, vil det være muligt at begynde på “kørekort” til symaskine. Naja har mange års erfaring med at tæmme disse vilde maskiner, og hun er knald hamrende dygtig til at lære fra sig. Så kom og få sat et flueben i rubrikken med bestået, og sy tøj til jer selv og alle jeres familiemedlemmer, for som Naja altid siger:

Det er underordnet om I er fra Bagsværd eller Thy, med min hjælp, kan I lære at sy🤪

Kaninhuset:🐰

Der er nogle kaninejere, som endnu ikke har fået betalt for deres nuttede og pelsede venner. Det ville være dejligt, hvis det kunne falde på plads inden påskeferien.🙏

For som Regitze altid siger:

Kaniner elsker kys og kram men for at leve længe, skal de have noget mad, og mad det koster penge💰

Computerrummet:💻

På mandag vil der være en helt særlig og speciel Fortnite udfordring for alle som har lyst.

På torsdag er der CS-GO turnering for 6 klasserne.

Musik:🎶

Øve, øve, øve og øve!

Og er man rigtig heldig, så kan man opleve Stig spille en smuk og helt unik fortolkning af ABBA klassikeren Dancing Queen på en hjemmesnittet Obo af bambus, men igen, man skal nok være rigtig heldig!😅

Vilde vulkaner🌋

Navnene på de få ledige pladser til musikfestivalen er fundet, sedler med navnene på de heldige og information kan afhentes i caféen.

Denne uge kan ikke blive andet en helt fantastisk, så husk nu at komme forbi, vi glæder os helt fjollet til at se jer😍

Kærlig hilsen

Klub 144🥰