Hej 😎

Så er uge 38 i gang, og kære børn, vi glæder os til at tilbringe den i jeres dejlige selskab.

Husk at vi i dag (mandag) sejler på Paddleboard på søen, så husk badetøj og håndklæde😅

Caféansvar for 6 klasser💇💇‍♂️

Vi vil gerne have lov til at invitere 6. klasserne til at tage et medansvar (sammen med undertegnede), for cafédriften i klubben. Vi lægger op til, at I udover den daglige drift, som salg og kundeservice, vil kunne få medindflydelse på hvordan caféen skal se ud, og hvilke varer vi skal sælge (Dog med udgangspunkt i Gladsaxekommunes kostpolitik). Så kære 6. klasser, har I lyst til at være en del af et caféudvalg og tage et medansvar, så kom forbi Michael og tilkendegiv jeres interesse, så vi sammen kan lave den bedste klubcafé.

Køb af slik efter skoletid🍭

I klubben tilbyder vi både vådt og tørt til ganen, og det er faktisk vores fornemmelse, at langt de fleste børn er tilfredse med udvalget. 

Alligevel ser vi ofte børn, som har været forbi Rema 1000 eller tankstationen for at købe slik.

Vores holdning/regel er, at slik kun indtages i klubben i forbindelse med særlige højtider eller arrangementer, og så er det os, som køber det.

Når vi ser børn med slik, beder vi dem om at lægge det i deres tasker og tage det med hjem.

Så kære forældre, vær opmærksomme på, og ta’ gerne en snak derhjemme om, hvad pengene i jeres børns lommer går til.💰

Computerrummet:💻

Der er gang i den i computerrummet, når der spilles, og kæmpes i bl.a. Fortnite, og nogle gange kan bølgerne gå højt. Vi har dog altid haft, og vil altid have, fokus på både støjniveauet, og at der holdes en god tone. At vise hensyn og udvise respekt for hinanden er et højt prioriteret opmærksomhedspunkt fra de voksnes side. Når det er sagt, så kan der også være en jargon i en gaming-situation, som kan lyde som en mopset Kaptain Haddock for udeforstående, men det er situationsrelateret, og med et glimt i øjet.

Bevidste nedværdigende kommentarer og anden dårlig opførsel, målrettet andre, vil blive mødt af en opfølgende voksensnak, og kan i gentagne og særlige tilfælde ende med en ufrivillig pause fra computerrummet.

Atalier🎨

Husk at torsdage er “symaskinekørekortdag”. Bare hiv fat i Naja🥰 Husk også, at når gaven til mormor eller onkel Bullers fødselsdag skal laves, så findes der ikke et bedre sted at gøre det end i klubbens atalier!

Kaniner🐰

Der afholdes dyremøde på tirsdag, hvor der bl.a. skal tales om foderweekend og kaninejerskab.

Musik🎵

Nu er alle bands på plads og tilhørende øve-tider fyldt op.

Crazy Friday🤪

Gæt og grimmasser på tid👺⏱

Vi ser frem til en dejlig uge og glæder os helt fjollet til at se jer😍

kærlig hilsen

Klub 144🥰

Menu uge 38

Mandag: Franske hotdog

Tirsdag: Wok m. kylling og kokosmælk

Onsdag: Koldskål m. kammerjunker

Torsdag: nuggets m. pomfritter

Fredag: Hønsekødssuppe m. kød og melboller